Κύπελλο Ελλάδας LIVE: Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (τελικό)

Κύπελλο Ελλάδας LIVE: Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (τελικό)

Τα γκολ για τους «πράσινους» Κλωναρίδης στο 50΄, Μπούι στο 58΄ και Μπεργκ στο 85΄-Μείωσε ο Κουτρομάνος στο 62΄ - ΟΦΗ - Skoda Ξάνθη 1-0 (β΄ ημίχρονο) Το γκολ ο Τζορτζ στο 85΄

Κύπελλο Ελλάδας LIVE: Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (τελικό)
Νίκη που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου θέλει ο Παναθηναϊκός στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου..




Κλείσιμο



Οι «πράσινοι» μπορεί ακόμη και σε περίπτωση ήττας να κρατούν στο χέρι τους την πρόκριση (μιας και θα εκκρεμεί το ματς με τα πρωτοπόρα Χανιά στην Κρήτη στις αρχές του 2015), ωστόσο θέλουν να… καθαρίσουν από σήμερα και να πάνε στην τελευταία αγωνιστική με την πολυτέλεια πως και μια ισοπαλία θα αρκεί για να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να αποφύγουν κλήρωση με άλλον πρώτο από τα υπόλοιπα επτά γκρουπ στους «16».

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος μπορούν να έχουν πολλαπλά οφέλη από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αρχικά γιατί θα πάρουν ανάσες οι Ζέκα, Πράνιτς και Κουτρουμπής που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ στον πάγκο θα είναι οι Νάνο, Ατζαγκούν και Καρέλης. Κι εν συνεχεία γιατί δεδομένων και των απουσιών των τραυματιών Σίλντενφελντ και Ντίνα θα πάρουν ευκαιρίες αρκετοί παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Πρώτοι για ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο για τους πράσινους βγήκαν οι:  Κοτσόλης, Μπούρμπος, Ρισβάνης, Μέντες, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μπαϊράμι, Μπούι, Κλωναρίδης, Πέτριτς.
Την ενδεκάδα του Παναιτωλικού αποτελούν οι: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κοπύσας, Κόρμπος, Άλβες, Καπέλ, Καλογέρης, Μύγας, Εντζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του sport-fm.gr

Την ίδια ώρα για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου που σημαδεύτηκε από την αναβολή του αγώνα Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Skoda Ξάνθης.

Μετά την πρώτη αγωνιστική οι ακρίτες βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου καθώς επικράτησαν της Νίκης Βόλου στην πρεμιέρα ενώ η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό μετά την ισοπαλία με τη Ζάκυνθο.

Οι 11 της Ξάνθης: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Σολτάνι, Καρλός, Παπαστεριάνος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γούτας, Λισγάρας, Ρενάν, Ράνος

Οι 11 του ΟΦΗ: Λόρια, Αντελέγιε, Μονιάκης, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μεϊτέ, Στάθης, Απόνιο, Φερούζ

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης