Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Σέρβος τενίστας έφτασε στον τελικό, καθώς επικράτησε 3-1 σετ του Ερνέστ Γκουλμπίς και ελπίζει φέτος να το σηκώσει

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς
Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στον τελικό του Roland Garros, καθώς επικράτησε 3-1 σετ του Ερνέστ Γκουλμπίς και ελπίζει φέτος να το σηκώσει!

Πανέτοιμος για να διεκδικήσει το πρώτο του Roland Garros και να κάνει career slam (να ‘χει κατακτήσει και τα 4 major τουρνουά) είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος τενίστας χρειάστηκε 2 ώρες και 36 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Έρνεστ Γκούλμπις με 3-1 σετ (6-3, 6-3, 3-6, 6-3) και να περάσει στον τελικό της χωμάτινης διοργάνωσης. 

Κλείσιμο
Ο Νόλε δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση, παρά το ότι προσωρινά ο Λετονός μείωσε και έφτασε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον τελικό του γαλλικού Όπεν, ελπίζοντας πως φέτος η κατάληψη θα είναι διαφορετική σε σχέση με το 2012 που είχε χάσει το τρόπαιο απ’ τον Ραφαέλ Ναδάλ. 

Πιθανώς, δε, ο Τζόκοβιτς να βρει μπροστά του ξανά τον «βασιλιά του χώματος» καθώς στον έτερο ημιτελικό, ο Ισπανός κοντράρεται (αυτή την ώρα) με τον Άντι Μάρεϊ για να «κλειδώσει» το ζευγάρι του μεγάλου ραντεβού.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης