Βίντεο: Συγκίνησε ο Ντουράντ

Βίντεο: Συγκίνησε ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP ευχαριστώντας τη μητέρα του και τους συμπαίκτες του

Βίντεο: Συγκίνησε ο Ντουράντ
Έναν από τους καλύτερους λόγους που έχουν εκφωνήσει ποτέ αθλητές έβγαλε ο Κέβιν Ντουράντ λόγο κατά την παραλαβή του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ. Ο φόργουορντ της Οκλαχόμα δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, αποκάλεσε πραγματική MVP τη μητέρα του και αποθέωσε τους συμπαίκτες του. 

«Ευχαριστώ το Θεό που με έκανε να αλλάξω τη ζωή μου και το μπάσκετ για μένα να είναι μια πλατφόρμα για να εμπνέω τον κόσμο. Έρχομαι από μία μικρή πόλη έξω από την Ουάσινγκτον και μετακομίζαμε συνέχεια. Λάτρευα το μπάσκετ, ήθελα να γίνω προπονητής, αλλά δεν περίμενα ποτέ να πάω στο κολέγιο και να παίξω στο ΝΒΑ και τώρα να είμαι MVP. Είναι σουρεαλιστικό συναίσθημα. Πολλοί με πίστεψαν όταν κι εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου, άλλοι με αμφισβήτησαν αλλά μου έδωσαν κίνητρο. Έπεσα τόσα φορές, αλλά ξανασηκώθηκα. Πέρασα δύσκολες στιγμές με την οικογένειά μου, αλλά είμαι ακόμη όρθιος. Όλα όσα έχω στη ζωή μου έπρεπε να τα κερδίσω. Το ίδιο και το βραβείο αυτό», δήλωσε. 


 
«Μαμά, μας έκανες να πιστεύουμε, μας κράτησες μακριά από το δρόμο, μας φόρεσες ρούχα… Όταν δεν έτρωγες, φρόντιζες να φάμε εμείς κι ας πήγαινες νηστική για ύπνο. Είσαι η πραγματική MVP», πρόσθεσε με τη μητέρα του στο κοινό να ξεσπά σε λυγμούς. 
Κλείσιμο

Και στη συνέχεια αποθέωσε έναν-έναν τους συμπαίκτες του. «Άρχισα να παίζω γιατί η μητέρα μου ήθελε εγώ κι ο αδερφός μου να φεύγουμε για κάποιες ώρες από το σπίτι (γέλια). Ερωτεύτηκα το μπάσκετ όχι μόνο γιατί έπαιζα εγώ, αλλά γιατί είχα και συμπαίκτες σαν κι αυτούς που έχω τώρα, που κάθε μέρα με πίεζαν για να γίνω ο καλύτερος που μπορώ. Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα». 

Τέλος, δήλωσε πως «… η Οκλαχόμα είναι το κατάλληλο μέρος για μένα» δείχνοντας την πρόθεσή του να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης