Μπακογιάννη στο ΘΕΜΑ 104,6: Αλαζονική η προσέγγιση Τσίπρα στο Σκοπιανό για μικροκομματικά οφέλη

Μπακογιάννη στο ΘΕΜΑ 104,6: Αλαζονική η προσέγγιση Τσίπρα στο Σκοπιανό για μικροκομματικά οφέλη

«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κυβέρνηση που θα αρκεστεί μόνο σε ένα όνομα χωρίς αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ

Μπακογιάννη στο ΘΕΜΑ 104,6: Αλαζονική η προσέγγιση Τσίπρα στο Σκοπιανό για μικροκομματικά οφέλη
Για αλαζονική προσέγγιση κατηγόρησε  η Ντόρα Μπακογιάννη τον
Αλέξη Τσίπρα στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων
.

«Θα ήταν καλύτερα να είχε αποφύγει την αλαζονική προσέγγιση για μικροκομματικά οφέλη» δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη στο
Κλείσιμο
ΘΕΜΑ 104,6.

«Όταν ξεκινάς ένα θέμα μήπως και προκαλέσεις θέμα στην αντιπολίτευση είσαι απο χέρι χαμένος» συνέχισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Νταβός ως αρχηγός κόμματος έχοντας καταφέρει να έχει «απέναντί του το σύνολό του της αντιπολίτευσης και να διχάσει σε απίστευτο βαθμό την κοινωνία».

Κατά την εκτίμηση της κυρίας Μπακογιάννη «δεν θα υπάρξει λύση αν δεν αλλάξει το Σύνταγμα των Σκοπίων» σημειώνοντας ότι «ο Ζάεφ δεν έχει την πλειοψηφία να αλλάξει το Σύνταγμα.

«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κυβέρνηση που θα αρκεστεί μόνο σε ένα όνομα χωρίς αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ» συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Ερωτηθείσα για τα επόμενα βήματα του Αλέξη Τσίπρα η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι «δεν νομίζω ότι μπορεί να καλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί εκεί θα φανεί οτι η κυβέρνηση του δεν έχει ενιαία γραμμή».

Η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε, ακόμα, ότι «δεν είμαι οπαδός των συλλαλητήριων από την άλλη στέκομαι στο αίσθημα του λαού. Είναι τεράστιο λάθος να πιστέψεις ότι οι διαδηλωτές είναι όλοι τους εθνικιστές και ακραίοι αν και υπήρξαν και τέτοια στοιχεία».

Σύμφωνα με την ίδια το μήνυμα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν ότι «οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα να διαπραγματευτεί ένα τόσο σοβαρό θέμα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μετά τα μνημόνια, τη διαπραγμάτευση κ.α. Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος η κυβέρνηση να μην αναγνώσει το μήνυμα από το συλλαλητήριο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης