«Κίνημα Αλλαγής»: Η ηγετική ομάδα μέχρι το συνέδριο

«Κίνημα Αλλαγής»: Η ηγετική ομάδα μέχρι το συνέδριο

Πολιτική Γραμματεία με Γεννηματά, Ανδρουλάκη, Καμίνη, Θεοδωράκη, Παπανδρέου και Θεοχαρόπουλο 

«Κίνημα Αλλαγής»: Η ηγετική ομάδα μέχρι το συνέδριο
Στόχος των επιτελών της Κεντροαριστεράς είναι το συνέδριο να γίνει το τριήμερο 16, 17 και 18 Μαρτίου, ώστε ο νέος φορέας να είναι έτοιμος για τις πολιτικές εξελίξεις, που μπορεί να προκύψουν στην πορεία προς την καταληκτική ημερομηνία του τρέχοντος μνημονίου.

Την Παρασκευή η Φώφη Γεννηματά θα ανακοινώσει την μεταβατική Πολιτική Γραμματεία στην οποία θα συμμετέχουν η πρόεδρος του νέου φορέα και οι Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Παπανδρέου και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Φιλοδοξία των στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη ήταν να συμμετάσχει και ο Νίκος Αλιβιζάτος. Ο καθηγητής που προήδρευσε της επιτροπής για τη διοργάνωση των εκλογών της Κεντροαριστεράς επικοινώνησε με το «ΘΕΜΑ» και μας κατέστησε σαφές ότι δε θα έχει άλλη ιδιότητα πέραν του απλού μέλους. 

Δεν αποκλείεται να προστεθούν και ορισμένα άλλα στελέχη, σίγουρα όμως ο αριθμός των μελών του νέου οργάνου θα είναι κάτω από 10. 

Η Πολιτική Γραμματεία θα εποπτεύει την κοινή δράση των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού και θα αποφασίσει για τη σύνθεση της Οργανωτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου.
Κλείσιμο

Η τελευταία αναμένεται να συνεδριάσει στις αρχές του νέου έτους για να οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα (μητρώα, εκλογές αντιπροσώπων, θεσμικές συμμετοχές) και ότι άλλο θα απομένει προς απόφαση για το ιδρυτικό συνέδριο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης