Χρηστίδης: Καμίνης και Θεοδωράκης πήραν μια γενναία απόφαση

Χρηστίδης: Καμίνης και Θεοδωράκης πήραν μια γενναία απόφαση

Τη συμβολή του προέδρου του Ποταμιού και τυ δημάρχουν Αθηναίων στη διαμόρφωση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εξήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Χρηστίδης: Καμίνης και Θεοδωράκης πήραν μια γενναία απόφαση
«Οι πολίτες μίλησαν, η Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ, δυνατή και η συμμετοχή των 210.000 συνιδρυτών είναι εγγύηση της επόμενης ημέρας, που ξεκίνησε» τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και χαρακτήρισε ανεπιτυχή τον αντιπερισπασμό που επιχείρησε ο πρωθυπουργός με τις χθεσινές του εξαγγελίες. 

Ο κ. Χρηστίδης μίλησε για δικαίωση της Φώφη Γεννηματά, έσπευσε όμως να επισημάνει τη συμβολή των υπόλοιπων υποψηφίων:

«Δε πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όταν η συζήτηση ήταν ακόμα στον αέρα , ο Γιώργος Καμίνης  πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα και φυσικά δε πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε μια γενναία απόφαση η οποία δεν ήταν καθόλου αυτονόητη» είπε χαρακτηριστικά και προέθεσε:

«Είχε κόστος αλλά, φυσικά το έκανε για το κοινό καλό και την πορεία της παράταξης και της χώρας. Κάθε ένας από τους υποψηφίους συνέβαλε σε αυτή τη συζήτηση με τις ιδέες του ,τις απόψεις του ,τις σκέψεις του. Το ύφος και ήθος το οποίο αποκτήσαμε σε αυτή τη προεκλογική περίοδο, είναι κάτι που η Φώφη Γεννηματά είναι αποφασισμένη να κρατήσει και μετά τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης