Λοβέρδος: Προσβολή βασικών κανόνων της Δημοκρατίας από Τσίπρα-Καμμένο

Λοβέρδος: Προσβολή βασικών κανόνων της Δημοκρατίας από Τσίπρα-Καμμένο

Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε πως «οι κυβερνητικοί εταίροι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος φρόντισαν να φέρουν χαριστική τροπολογία στη Βουλή καταργώντας έτσι την λειτουργία και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης»

Λοβέρδος: Προσβολή βασικών κανόνων της Δημοκρατίας από Τσίπρα-Καμμένο
Για προσβολή των βασικών κανόνων που διέπουν τη Δημοκρατία από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Άμυνας,
Πάνο Καμμένο, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος
, μετά την επιβεβαίωση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτριου Παπαγγελόπουλου σε ερώτησή του σχετικά με τα πρόστιμα στη ΣΕΚΑΠ και την πορεία της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη.
 
Πιο αναλυτικά η δήλωση του πρώην υπουργού: 
Κλείσιμο
«Ο υπουργός κ.Παπαγγελόπουλος ήταν πάρα πολύ σαφής. Ενώ είχε γίνει η δίκη για τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ και εκκρεμούσε η απόφαση του δικαστηρίου, οι κυβερνητικοί εταίροι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος φρόντισαν να φέρουν χαριστική τροπολογία στη Βουλή καταργώντας έτσι την λειτουργία και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Αυτό δεν είναι μόνο φαινόμενο διαπλοκής, ούτε μόνο φαινόμενο προσβολής του Συντάγματος. Είναι φαινόμενο προσβολής βασικών κανόνων της Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης