Ζαχαριάδης: Ο νόμος Παππά πρέπει να συνεχιστεί, με αλλαγές

Ζαχαριάδης: Ο νόμος Παππά πρέπει να συνεχιστεί, με αλλαγές

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως η κυβέρνηση θα σεβαστεί την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, όμως επισήμανε ότι θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί το σκεπτικό της απόφασης μόλις καθαρογραφεί

Ζαχαριάδης: Ο νόμος Παππά πρέπει να συνεχιστεί, με αλλαγές
Ο νόμος Παππά για τις
τηλεοπτικές άδειες πρέπει να συνεχίσει, με αλλαγές στα σημεία όπου έχει φανεί ότι πρέπει να υπάρξει διαφορετική ρύθμιση, δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Κώστας Ζαχαριάδης, στον απόηχο της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας να ακυρώσει πλήρως το νόμο ως αντισυνταγματικό.
Κλείσιμο

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, όμως επισήμανε ότι θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί το σκεπτικό της απόφασης μόλις καθαρογραφεί.

Προσέθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στον διακηρυγμένο στόχο του, που είναι να υπάρξει ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου. «Μπορεί η δικαστική απόφαση να έχει ετυμηγορία αρνητική για το νόμο, δεν λέει να γυρίσουμε πίσω σε αυτό που ίσχυε τα 27 χρόνια», ανέφερε.

Το επόμενο βήμα στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών θα γίνει από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα, όπου θα συζητηθεί εκ νέου η σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης