Δεν έχει τέλος η κόντρα Κουμουτσάκου - Γεροβασίλη: «Με ύβρεις δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις»

Δεν έχει τέλος η κόντρα Κουμουτσάκου - Γεροβασίλη: «Με ύβρεις δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις»

Με αιχμές προς την αξιωματική αντιπολίτευση, η κυβερνητική εκπρόσωπος απέρριψε ως «εκλογολογία που έχει καταντήσει γραφική» σενάρια για πρόωρο στήσιμο κάλπης

Δεν έχει τέλος η κόντρα Κουμουτσάκου - Γεροβασίλη: «Με ύβρεις δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις»
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ.
Γιώργος  Κουμουτσάκος, δεν άργησε να δώσει τη δική του απάντηση στα όσα δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη
.

Κλείσιμο
«Η μόνη συνέπεια της  Κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της. Γι’ αυτό καμία προπαγάνδα, κανένας εντυπωσιασμός δεν μπορεί να αποτρέψει τη ραγδαία κατάρρευση της απήχησής  της στην κοινωνία», αναφέρει στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Με αιχμές προς την αξιωματική αντιπολίτευση, η κυβερνητική εκπρόσωπος απέρριψε ως «εκλογολογία που έχει καταντήσει γραφική» σενάρια για πρόωρο στήσιμο κάλπης.

Όπως υπογράμμισε «η ΝΔ επαναλαμβάνει την ανευθυνότητα της προηγούμενης αξιολόγησης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναρριχηθεί στην εξουσία. Χωρίς πολιτικό λόγο ουσίας, χωρίς προτάσεις, χωρίς καν αντίληψη της πραγματικότητας».

Η κυβέρνηση, σημειώνει η κυρία Γεροβασίλη, συνεχίζει το έργο της απρόσκοπτα και την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, έως το 2019.


Διαβάστε την ανακοίνωση Κουμουτσάκου 
 
«Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι στο Μέγαρο Μαξίμου άγονται και φέρονται από δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Τη μια πανηγυρίζουν, την άλλη σιωπούν και την άλλη χάνουν την ψυχραιμία τους. 
 
Δημοσίευμα ξένου περιοδικού που κάνει αναφορά σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, ήταν αρκετό να προκαλέσει κυβερνητικό πανικό και ταυτόχρονα να αναδείξει το πολιτικό θράσος της Κυβέρνησης. 
 
Με ύβρεις όμως δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις. 
 
Δεν αλλάζει η επώδυνη πραγματικότητα, που η ίδια η Κυβέρνηση έχει προκαλέσει με τη φορολογική σφαγή, την περικοπή συντάξεων, την κατάργηση του ΕΚΑΣ.
 
Δεν αντιμετωπίζονται τα αδιέξοδα, που συσσώρευσαν οι πολιτικές της στην Υγεία, την παιδεία, την καθημερινότητα κάθε πολίτη. 
 
Η μόνη συνέπεια της  Κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της.
 
Γι’ αυτό καμία προπαγάνδα, κανένας εντυπωσιασμός δεν μπορεί να αποτρέψει τη ραγδαία κατάρρευση της απήχησής  της στην κοινωνία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης