#Samaras_tha_lete_kai_tha_klaite!: Η τούρτα έκπληξη στον Αντώνη Σαμαρά

#Samaras_tha_lete_kai_tha_klaite!: Η τούρτα έκπληξη στον Αντώνη Σαμαρά

Δείτε φωτογραφίες - Πώς ευχήθηκαν οι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού για τα 65α γενέθλιά του 

#Samaras_tha_lete_kai_tha_klaite!: Η τούρτα έκπληξη στον Αντώνη Σαμαρά
«Σαμαράς θα λέτε και θα κλαίτε» ήταν το μήνυμα πολλαπλών αναγνώσεων που επέλεξαν να γράψουν πάνω στη γενέθλια τούρτα του Αντώνη Σαμαρά οι συνεργάτες του, την περασμένη Δευτέρα. 

Η διοργάνωση του πάρτυ-έκπληξη για τα 65α γενέθλια του Μεσσήνιου πολιτικού πραγματοποιήθηκε υπό την πλήρη άγνοια του ίδιου, σε γνωστό εστιατόριο-μπαρ επί της Βουκουρεστίου, στο Κολωνάκι.



Κλείσιμο


Ο πρώην πρωθυπουργός εκλήθη να δώσει το «παρών» στο στέκι του και εκεί βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν συνειδητοποίησε τα όσα είχαν ετοιμάσει προς τιμήν του οι συνεργάτες του.

Σε ολοκληρωτική σύμπλευση με το πνεύμα και την ιντερνετική διάλεκτο της εποχής, οι φίλοι του κυρίου Σαμαρά έγραψαν την καθόλου τυχαία φράση -αντί ευχής- πάνω στην τούρτα, με λατινικούς χαρακτήρες και με τη μορφή που γίνονται οι αναρτήσεις στο Twitter, έχοντας μπροστά ένα hashtag (#Samaras_tha_lete_kai_tha_klaite!).





Πρόκειται για μια κίνηση με ιδιαίτερη σημειολογία για τον τρόπο που το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού αντιλαμβάνεται τον ρόλο του κ. Σαμαρά στην πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και τη «συνεισφορά» του την περίοδο που κρατούσε στα χέρια του τη μοίρα της Ελλάδας. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η πολιτική δικαίωσή του, δεν θα αργήσει να έρθει καθώς και ότι το πολιτικό του κεφάλαιο δεν έχει κλείσει ακόμη. 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης