Λεβέντης: Δεν είναι ώρα για τους φανατικούς που λένε ότι θα τα καταφέρουν μόνοι τους - Τσουνάμι το προσφυγικό

Λεβέντης: Δεν είναι ώρα για τους φανατικούς που λένε ότι θα τα καταφέρουν μόνοι τους - Τσουνάμι το προσφυγικό

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων «ο Τσίπρας είναι έτοιμος για οικουμενική αλλά δεν τον αφήνουν κάποιοι τρελοί στον περίγυρό του»

Λεβέντης: Δεν είναι ώρα για τους φανατικούς που λένε ότι θα τα καταφέρουν μόνοι τους - Τσουνάμι το προσφυγικό
«Είναι η ώρα της ενότητας, δεν είναι ώρα για κάθε τρελό και φανατικό να λέει ότι θα τα καταφέρει μόνος του» δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο Βασίλης Λεβέντης επιμένοντας στην ανάγκη για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
«ο Τσίπρας είναι έτοιμος για οικουμενική αλλά δεν τον αφήνουν κάποιοι τρελοί στον περίγυρό του». «Υπάρχουν κάποιοι σκληροί θερμοκέφαλοι ανάμεσά τους και υπουργοί γιατί κοιτάνε τις καρέκλες τους. Να σιωπήσουν γιατί είναι μια κρίσιμη εβδομάδα» συμπλήρωσε σε υψηλούς τόνους.
Κλείσιμο

Εκτίμησε ότι «δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα τα καταφέρει μόνος του, θεωρώ ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει». «Αν δείξει γενναιότητα και έχει αξία ως άνθρωπος πρέπει να παραιτηθεί» επέμεινε.

Επικαλέστηκε τη συνάντηση που είχε με τον αμερικανό πρέσβη στο γραφείο του στη Βουλή για να τονίσει την πολύ δύσκολη κατάσταση στο προσφυγικό.

«Για το προσφυγικό μου είπε ότι είναι τσουνάμι και με συμβούλεψε να ταυτιστούμε με την ΕΕ. "Ό,τι και να ζητάει η ευρώπη πρέπει να ευθυγραμιστείτε" μου είπε . Αν διαφοροποιηθούμε, τα άλλα κράτη θα μας θεωρήσουν υπεύθυνους ότι γεμίζουμε την Ευρώπη με πρόσφυγες» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ για την κατάσταση της οικονομίας επέμεινε στην ανάγκη των μεταρρυθμίσεων καθώς σύμφωνα με όσα υποστήριξε ότι του είπε ο πρέσβης των ΗΠΑ «μου είπε ότι σε 5-10 χρόνια μπορεί όλοι μαζί να το λύσετε (σ.σ. το οικονομικό πρόβλημα της χώρας)».

Όσον αφορά τέλος τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο του Ποταμιού υποστήριξε ότι έγιναν γιατί η Ένωση Κεντρώων ανεβαίνει ενώ το Ποτάμι γκρεμοτσακίζεται δημοσκοπικά αλλά κατέληξε λέγοντας ότι «εγώ τον συγχωρώ τον Θεοδωράκη για όσα συνέβησαν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης