Αδωνις: «Εντονο το φλερτ Λεβέντη-ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να γίνει υπουργός»

Αδωνις: «Εντονο το φλερτ Λεβέντη-ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να γίνει υπουργός»

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψή του ότι ο Βασίλης Λεβέντης δυσκολεύεται να πάει μόνος του γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει αυτό που κέρδισε

Αδωνις: «Εντονο το φλερτ Λεβέντη-ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να γίνει υπουργός»
«Είναι προφανές το ειδύλλιο» του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βασίλη Λεβέντη, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος σε νέες του δηλώσεις την Τετάρτη υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, θέλει να γίνει υπουργός.

«Το έντονο φλερτ Λεβέντη-ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο, θέλει να γίνει υπουργός», είπε ο κ. Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως ο κ. Λεβέντης «έκανε τον συνήγορο υπερασπίσεως του Φλαμπουράρη» και ότι «είναι προφανές το ειδύλλιο».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψή του ότι ο Βασίλης Λεβέντης δυσκολεύεται να πάει μόνος του γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει αυτό που κέρδισε γι' αυτό και όπως τόνισε, θέλει να εμπλέξει τη ΝΔ, για να μην καταστραφεί.

Ωστόσο, όπως είπε, «η ΝΔ δεν θα του κάνει τη χάρη».

«Ας κάτσει να λιβανίζει από το πρωί έως το βράδυ τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε, προειδοποιώντας, μάλιστα, πως αυτό θα σήμαινε αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή.

Εκτός από τον κ. Λεβέντη, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε και για την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τις ποινές για την παρακώλυση συγκοινωνιών και εθνικών οδών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε στα μουλωχτά την ποινικοποίηση παρακώλυσης συγκοινωνιών και εθνικών οδών, οι άνθρωποι θέλουν καρέκλα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως η νομοθετική πρωτοβουλία έγινε με προφανή στόχο να εμποδίσουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών

«Θα τους κατάσχουν τα τρακτέρ, αν το είχε κάνει αυτό ο Σαμαράς θα είχε γίνε πρώτο θέμα συζήτησης», ανέφερε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης