Πάει Εσωτερικών ο Κουρουμπλής, που τον προόριζαν για Δημόσιας Τάξης και ήθελε το Υγείας

Πάει Εσωτερικών ο Κουρουμπλής, που τον προόριζαν για Δημόσιας Τάξης και ήθελε το Υγείας

«Θέλω το υπουργείο Υγείας που το ξέρω» απαντά εκείνος και προσθέτει: «Δεν θέλω να πάω κάπου που θα με ορίζουν οι σύμβουλοι»

Πάει Εσωτερικών ο Κουρουμπλής, που τον προόριζαν για Δημόσιας Τάξης και ήθελε το Υγείας
Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θέλουν να τοποθετήσουν τον Παναγιώτη Κουρουμπλή από το Μέγαρο Μαξίμου, στον ίδιο όμως δεν αρέσει καθόλου αυτή η προοπτική.

Γι αυτό άλλωστε και σήμερα, πριν ανακοινωθεί η κυβέρνηση, βγήκε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και ξεκαθάρισε πως θέλει το υπουργείο Υγείας ή... τίποτα.

«Είναι ένα υπουργείο που το ξέρω, δεν θέλω να πάω κάπου που θα με ορίζουν οι σύμβουλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως στο συγκεκριμένο πεδίο «ξέρω για τι πράγμα μιλάω, για τι πράγμα δουλεύω, τι σχεδιασμό κάνω, έχω άποψη ακόμα και σε αυτό που θα μου πουν οι διπλανοί είτε είναι υπηρεσιακοί είτε είναι θεσμικοί». 

«Δεν μπορώ να είμαι επί παντός επιστητού ικανός να παράξω αυτό που πρέπει να παράξω. Και ο κόσμος έχει χάσει και την υπομονή του… και είμαι και ένας άνθρωπος που στο χαρακτήρα μου δεν μου πάει δηλαδή να γίνω υπουργός απλώς για να είμαι υπουργός ή να κάνω τον υπουργό» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής. 

Ωστόσο, παρά την επίμονη άρνησή του και τις σχετικές δημόσιες δηλώσεις του, στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούσαν ότι θα καταφέρουν να τον μεταπείσουν.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής θα αναλάβει τελικά το υπουργείο των Εσωτερικών, εγκαταλείποντας έτσι, παρά την επιθυμία του, το υπουργείο Υγείας. Όλα δείχνουν ότι «απέφυγε», πάντως, να μετακινηθεί στην Κατεχάκη και στο Δημόσιας Τάξης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης