Υπουργείο Εξωτερικών για Μιλόσοσκι: Παίρνει ληγμένα!

Υπουργείο Εξωτερικών για Μιλόσοσκι: Παίρνει ληγμένα!

Χρησιμοποιώντας το χιούμορ η απάντηση από την ελληνική πλευρά στις προκλήσεις του αντιπροέδρου της Βουλής των Σκοπίων

Υπουργείο Εξωτερικών για Μιλόσοσκι: Παίρνει ληγμένα!
Με μία μέρα καθυστέρηση, και μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ήρθε τελικά, μέσω Twitter, η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών στην νέα πρόκληση του αντιπροέδρου της Βουλής των Σκοπίων Μιλόσοσκι, που εμφανίστηκε σε εκδήλωση εθνικιστών και απηύθυνε ομιλία στεκόμενος μπροστά την ψευδεπίγραφη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, αλλά και χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας».

«Hμερομηνία λήξης υποπροϊόντων σκοπιανού αλυτρωτισμού έχει παρέλθει. Xρήση & άκριτη κατανάλωσή τους έχει επικίνδυνες παρενέργειες» είναι η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών, για πρώτη φορά με ένα tweet, που επιστρατεύει το χιούμορ, αλλά με διπλωματική γλώσσα καταφέρεται τόσο εναντίον του Σκοπιανού - τον οποίο στην ουσία κατηγορεί ότι... παίρνει ληγμένα - όσο και κατά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα και Γιώργου Κουμουτσάκου, που αναφέρθηκαν στο ζήτημα και του έδωσαν έκταση. 



Η απάντηση άλλωστε κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την τελευταία σχετική δήλωση του υπουργείου για τον Μιλόσοσκι, όταν εκείνος είχε προκαλέσει και πάλι, με την παρουσία του στον Όλυμπο. «Οι ενέργειες του κ. Μιλοσόσκι αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος, για να έχει "15 λεπτά δημοσιότητας"», ήταν το αιχμηρό σχόλιο τον περασμένο Ιούνιο. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης