Η Bild έστησε... καρτέρι στον Βαρουφάκη

Η Bild έστησε... καρτέρι στον Βαρουφάκη

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με το επιτελείο της γερμανικής εφημερίδας, είναι ένας εύκολος στόχος στην προπαγάνδα που ασκεί ενάντια στη χώρα μας από την ημέρα που ξέσπασε η κρίση αλλά και ο ίδιος ο υπουργός αποτελεί εστία κινδύνου για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση καθώς ουκ ολίγες φορές τους έχει εκθέσει με τις δηλώσεις του

Η Bild έστησε... καρτέρι στον Βαρουφάκη
O Paul Ronzheimer, δημοσιογράφος της Bild, περιμένει καρτερικά τον Γιάνη Βαρουφάκη έξω από την είσοδο του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος αναμένεται να φτάσει σε λίγη ώρα από τώρα για να ψηφίσει.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με το επιτελείο της γερμανικής εφημερίδας, είναι ένας εύκολος στόχος στην προπαγάνδα που ασκεί ενάντια στη χώρα μας από την ημέρα που ξέσπασε η κρίση αλλά και ο ίδιος ο υπουργός αποτελεί εστία κινδύνου για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση καθώς ουκ ολίγες φορές τους έχει εκθέσει με τις δηλώσεις του.

Θυμίζουμε την τελευταία δήλωση που είχε κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης στην τηλεόραση του Bloomberg. Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ είπε ότι ο ίδιος δεν έχει χρειαστεί να στηθεί σε ουρά ΑΤΜ για να βγάλει χρήματα! Να στηθώ μαζί τους στην ουρά; διερωτάται στον ξένο δημοσιογράφο σχεδόν σκασμένος στα γέλια!

Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος του Bloomberg τον ρώτησε αν έχει πάει σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης (σ.σ. εκεί δηλαδή που εδώ και μέρες η Ελλάδα αναστενάζει) για να σηκώσει 60 ευρώ από την τράπεζα, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «πρώτον δεν έχω χρόνο και δεύτερον θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ στην ουρά» υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος και η Δανάη πρέπει να είναι οι μόνοι Ελληνες που δεν έχουν πάει σε ΑΤΜ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης