Η απάντηση του Άδωνι για το βίντεο Σακελλαρίδη

Η απάντηση του Άδωνι για το βίντεο Σακελλαρίδη

«Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει» έγραψε στο Twitter του ο βουλευτής της ΝΔ - Δείτε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να σατιρίζει τις εκπομπές του Άδωνι 

Η απάντηση του Άδωνι για το βίντεο Σακελλαρίδη
Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, να σατιρίζει μαζί με την παρέα του τον Άδωνι Γεωργιάδη και τις τηλεπωλήσεις του κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας τον εκνευρισμό και παράλληλα την απάντηση του βουλευτή της ΝΔ στον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα. 

Το επίμαχο βίντεο που δημοσίευσε το parapolitika.gr είναι από το 2012, ενώ, όπως σημειώνεται, εκτός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην... εύθυμη παρέα συμμετέχουν ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τωρινός διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Στο απόσπασμα εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης να κάνουν πλάκα με τις εκπομπές του Άδωνι το 2012.


Κλείσιμο


Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω σχολίασε με ειρωνικό τόνο στο Τwitter του: «Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης