Κυπριακό: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής, Οζντίλ Ναμί

Κυπριακό: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής, Οζντίλ Ναμί

Ο κ. Ναμί ευχαρίστησε τον κ. Ολγκούν για την συνεργασία και την αρμονία που είχαν όσο ο ίδιος ήταν στο “υπουργείο εξωτερικών” και ο δεύτερος στη θέση του τουρκοκύπριου διαπραγματευτή, χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε για τα νέα του καθήκοντα

Κυπριακό: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής, Οζντίλ Ναμί
Ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του επισήμως ο Οζντίλ Ναμί ως διαπραγματευτής της Τουρκοκυπριακής κοινότητας από τον Εργκιούν Ολγκούν με τον Μουσταφά Ακιντζί να μιλά για “αλλαγή σκοπιάς, αλλαγή σημαίας”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Κίπρις» ο κ. Ακιντζί ανέφερε ότι θα ήθελε να επωφεληθεί από την εμπειρία του κ. Ολγκούν που ξεκίνησε να ασχολείται με τον Κυπριακό από τα χρόνια του Ραούφ Ντενκτάς και πως από όποια θέση και αν βρισκόμαστε υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον της κοινότητας, της χώρας.

Κλείσιμο
Στις δικές του δηλώσεις ο κ. Ολγκούν εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κ. Ακιντζί θα εργαστεί προσεγγίζοντας με υγιή τρόπο τις ανησυχίες και τα δικαιώματα και των δύο πλευρών στην Κύπρο, προσθέτοντας ότι το Κυπριακό έχει φτάσει σήμερα σε επίπεδο που το κίνητρο για επίτευξη συμφωνίας είναι πιο μεγάλο. “Εύχομαι ότι ο συνομιλητής μας δεν θα μας απογοητεύσει και πάλι”.

Ο κ. Ναμί ευχαρίστησε τον κ. Ολγκούν για την συνεργασία και την αρμονία που είχαν όσο ο ίδιος ήταν στο “υπουργείο εξωτερικών” και ο δεύτερος στη θέση του τουρκοκύπριου διαπραγματευτή, χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε για τα νέα του καθήκοντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης