Πεταλωτής: Καλοδεχούμενη η Εξεταστική για τα μνημόνια, έστω και ως υπεκφυγή από την πραγματικότητα

Πεταλωτής: Καλοδεχούμενη η Εξεταστική για τα μνημόνια, έστω και ως υπεκφυγή από την πραγματικότητα

«Τι ειρωνεία ένα "αριστερό" κόμμα με αναλυτική σκέψη, να ταυτίζει τις αιτίες με τον τρόπο αντιμετώπισης, προκειμένου να αφήσει στο απυρόβλητο τη διακυβέρνηση Καραμανλή» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Πεταλωτής: Καλοδεχούμενη η Εξεταστική για τα μνημόνια, έστω και ως υπεκφυγή από την πραγματικότητα
«Η Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο, που αποφάσισε η συγκυβέρνηση "κοινωνικής σωτηρίας" Τσίπρα-Καμμένου (ή μήπως Καμμένου-Τσίπρα), φιλοδοξεί -όπως δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, να "διερευνήσει τις αιτίες και τις ευθύνες της κρίσης" και όχι να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή», αναφέρει ο Γιώργος Πεταλωτής, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σχολιάζοντας την πρόταση για σύσταση Επιτροπής για τα μνημόνια με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Καλοδεχούμενη η Εξεταστική, έστω και ως υπεκφυγή από την πραγματικότητα στην οποία αδυνατεί να προσαρμοστεί μέχρι στιγμής η κυβέρνηση και αρνείται να κυβερνήσει, με τεράστιες συνέπειες για τη χώρα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «τι ειρωνεία όμως ένα "αριστερό" κόμμα με αναλυτική -υποτίθεται- σκέψη, να ταυτίζει τις αιτίες με τον τρόπο αντιμετώπισης, προκειμένου να αφήσει στο απυρόβλητο τη διακυβέρνηση Καραμανλή, την οποία καθημερινά επιβραβεύει με πολλούς τρόπους...».

Το σχόλιο του κ. Πεταλωτή καταλήγει: «Και να περιμένουμε άραγε από την κυβέρνηση (πάντως σίγουρα από την επόμενη) να διερευνήσει και την ασφυξία που προκαλεί εδώ και δύο μήνες στη χώρα , με πολύ βαθιές συνέπειες, η αέναη παλινδρόμηση μεταξύ μνημονίου-παράτασής του-και μετονομασίας του νέου που ήδη ετοιμάζεται...».

Δείτε την ανάρτηση:

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης