Σύγκρουση Σκουρλέτη-Βορίδη για τη δήλωση «Θα κάνουμε τα πάντα για να μην έρθει η Αριστερά»

Σύγκρουση Σκουρλέτη-Βορίδη για τη δήλωση «Θα κάνουμε τα πάντα για να μην έρθει η Αριστερά»

Υπουργός Υγείας: «Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή» - Σκουρλέτης: Ο Βορίδης υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας

Σύγκρουση Σκουρλέτη-Βορίδη για τη δήλωση «Θα κάνουμε τα πάντα για να μην έρθει η Αριστερά»
Σφοδρή αντιπαράθεση λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και για τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση είπε πως δεν θα αφήσει τη χώρα στην Αριστερά «ό,τι και αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε».

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, τονίζοντας, παράλληλα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες».

Το θέμα ξεκίνησε από δηλώσεις του κ. Βορίδη το βράδυ της Κυριακής σε κομματικό ακροατήριο.

«Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή», δήλωσε ο κ. Βορίδης. 

Ο υπουργός Υγείας, αμέσως μετά, έθεσε το δίλημμα των εκλογών όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται: «συγκρούονται οι αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας με τον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η αριστερά».
Κλείσιμο
  
Σε απάντησή του ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως ο κ. Βορίδης:

- Δηλώνει πως «θα κάνει τα πάντα» για να μην γίνει σεβαστή η ψήφος του ελληνικού λαού

- Καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα, ενώ υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο κ. Σαμαράς «οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του κ. Βορίδη που δεν έχουν προηγούμενο στην μεταπολιτευτική περίοδο».

Η ανακοίνωση του κ. Σκουρλέτη κλείνει ως εξής:

«Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες πολίτες και να εκφράσει τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Η Δημοκρατία θα νικήσει».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης