Νέα δημοσκόπηση: Στο 2% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Νέα δημοσκόπηση: Στο 2% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ από το 27,4% πλέον βρίσκεται στο 27,1% και η ΝΔ στο 25,1% - Τρίτο κόμμα Το Ποτάμι με 6,3% - Στο 2,1% η κίνηση του ΓΑΠ - Μάχη ψήφο-ψήφο στο ΠΑΣΟΚ


Νέα δημοσκόπηση: Στο 2% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
Ο χρόνος για τις κάλπες μετράει αντίστροφα και η διαφορά ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση μειώνεται στο 2%, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της ΒΕΡΓΙΝΑ Tv που διενήργησε η εταιρεία INTERVIEW.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ από 27,4% - ποσοστό που συγκέντρωνε στη δημοσκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας- πλέον βρίσκεται στο 27,1%. Η ΝΔ βρίσκεται στο 25,1%, ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται Το Ποτάμι με 6,3%. Ακολουθούν η Χ.Α με  5,7%, το  ΚΚΕ   με 4,6%, το ΠΑΣΟΚ με 3,6%, το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου με 2,1%, οι ΑΝΕΛ με 1,7% και η ΔΗΜΑΡ με  0,2%.

Κλείσιμο
Παράλληλα, το 53% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύεται ως ρεαλιστικό το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε βλέπει ρεαλιστική τη θέση του  για τέλος της λιτότητας και των μνημονίων σε ποσοστό 59%.

Ο  Αντώνης Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός σε ποσοστό 41% έναντι 29% που προτιμούν τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 41% ακόμη των πολιτών που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση εκτιμούν πως ο Αντώνης  Σαμαράς μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα με τους δανειστές μας.

Μάχη ψήφο-ψήφο στο ΠΑΣΟΚ

Σε πολιτικό...θρίλερ εξελίσσεται η διεκδίκηση της ψήφου από το ΠΑΣΟΚ , το οποίο μειώνει τα ποσοστά του σε σύγκριση με προηγούμενη δημοσκόπηση στο 3,6% . Αντίθετα το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που εμφανίζεται για πρώτη φορά δημοσκοπικά αγγίζει το 2.1% αντλώντας ψήφους από την ίδια με το ΠΑΣΟΚ «δεξαμενή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης