Καμμένος: Το ΣΔΟΕ άσκησε πίεση σε βουλευτές των ΑΝΕΛ που ανεξαρτητοποιήθηκαν

Καμμένος: Το ΣΔΟΕ άσκησε πίεση σε βουλευτές των ΑΝΕΛ που ανεξαρτητοποιήθηκαν

Για εκβιασμό βουλευτών του κόμματός του, για στημένες και ανύπαρκτες υποθέσεις, αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος - Υποστήριξε ότι η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δέχθηκε πέντε επισκέψεις για έλεγχο από το ΣΔΟΕ.

Καμμένος: Το ΣΔΟΕ άσκησε πίεση σε βουλευτές των ΑΝΕΛ που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Να επεκταθεί η έρευνα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, σχετικά με τις πιέσεις που δέχθηκαν βουλευτές από κλιμάκια του ΣΔΟΕ ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑNT1. Οπως είπε και ο ίδιος έχει κληθεί από την Δικαιοσύνη για τα περί χρηματισμού βουλευτών. 


Ο κ. Καμμένος μίλησε για εκβιασμό βουλευτών του κόμματός του, για στημένες και ανύπαρκτες υποθέσεις, αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή ήταν η αιτία που κάποιοι αποχώρησαν από το κόμμα του. 

Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε πως η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματός του, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δέχθηκε πέντε επισκέψεις για έλεγχο από το ΣΔΟΕ. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «μη θεσμικές» πιέσεις και ζήτησε να λάμψει η αλήθεια. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προανήγγειλε πως θα δώσει και νέα στοιχεία αναφορικά με τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος στελεχών των ΑΝΕΛ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης