Κρήτη: «Κύριε Γιώργο, εμείς φέτος δεν φάγαμε αρνάκι!»

Κρήτη: «Κύριε Γιώργο, εμείς φέτος δεν φάγαμε αρνάκι!»

«Εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε...» είπε με νόημα ένας οδηγός ταξί στον κ. Παπανδρέου κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου - «Ψάξε να βρεις την αιτία...» του απάντησε ο Γιώργος

Κρήτη: «Κύριε Γιώργο, εμείς φέτος δεν φάγαμε αρνάκι!»
Ένα... απρόσμενο τέλος είχαν οι πασχαλινές διακοπές του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στην Κρήτη.

Όπως γράφει το
cretalive.gr, ήταν λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο πρώην πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Άντα, έφτασαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα και συνοδεύονταν από αστυνομικούς, κάποιοι οδηγοί ταξί βρήκαν την ευκαιρία και πλησίασαν τον κ. Παπανδρέου.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, είπε στον πρώην πρωθυπουργό: «Κύριε Γιώργο, εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε. Εγώ όμως και όλοι αυτοί γύρω φέτος δεν φάγαμε αρνάκι!».

Και ο κ. Παπανδρέου φέρεται να του απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr: «Να ψάξεις να βρεις την αιτία...», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκεί εντοπίζεται ο λόγος που... δεν έφαγε αρνάκι ο συνομιλητής του.

Κάπου εκεί, και προκειμένου να μην υπάρξει κάποια... δυσάρεστη συνέχεια στο περιστατικό, παρενέβη ο αερολιμενάρχης κ. Πλιάκας και είπε στον ταξιτζή (που ακούει στο όνομα Αργύρης): «Έλα αύριο σπίτι που έχω τη γιορτή μου, να σε κεράσω εγώ αρνάκι».

Η στιχομυθία έληξε εκεί και το ζεύγος Παπανδρέου προχώρησε, για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης