Αντιδράσεις για τη Σαμπιχά στον ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις για τη Σαμπιχά στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» μίλησε για «κακούς χειρισμούς» και ουσιαστικά επέρριψε την ευθύνη για την αρνητική τροπή στην εξέλιξη του θέματος στο γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα

Αντιδράσεις για τη Σαμπιχά στον ΣΥΡΙΖΑ
Δεν καταλαγιάζει η κρίση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το άκομψο, περίεργο, αν όχι και ύποπτο «κόψιμο» της ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, έπειτα από αντιδράσεις των μουσουλμάνων τουρκικής καταγωγής της Θράκης.

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης, μίλησε για «κακούς χειρισμούς» και ουσιαστικά επέρριψε την ευθύνη για την αρνητική τροπή στην εξέλιξη του θέματος στο γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα.

Ο κ. Αρβανίτης τόνισε ότι το κόμμα όφειλε να συνεκτιμήσει από την αρχή και πριν πάρει την απόφαση για την υποψηφιότητα της κυρίας Σαμπιχά, τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

Κλείσιμο
Σημείωσε μάλιστα ότι οι επιλογές δεν μπορεί να γίνονται «από πάνω», ενώ άφησε να εννοηθεί ότι κακώς προέκυψε συνολικά το θέμα, σημειώνοντας «δεν θα κάνουμε τη χώρα άνω-κάτω, επειδή το ζητάει το τουρκικό προξενείο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης