Νέο βιβλίο «Μάικ ο Φασολάκης» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Νέο βιβλίο «Μάικ ο Φασολάκης» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

«Ο Μάικ ο Φασολάκης» της Μαρί Κυριακού μας μαθαίνει τα γράμματα και τους αριθμούς

Νέο βιβλίο «Μάικ ο Φασολάκης» από τις εκδόσεις Ψυχογιός
«Μάικ ο φασολάκης-Ήρθε το σχολικό»
Η Μαρί Κυριακού με πρωταγωνιστή τον γνώριμο σε όλα τα παιδιά Μάικ τον φασολάκη, ετοίμασε δύο υπέροχα βιβλία που θα τα βοηθήσει να γνωρίσουν και ν' αγαπήσουν τα γράμματα και τους αριθμούς: Στο βιβλίο “Μάικ ο φασολάκης-Ήρθε το σχολικό”, ο Μάικ μεγάλωσε και πάει στο σχολείο με άλλα φασολάκια και για να μάθει τα γράμματα από το Α μέχρι το Ω, βρίσκει έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο: σκαρώνει ποιηματάκια! Έτσι, και η δασκάλα του, η κυρία Μπάμια, ενθουσιάζεται με την πρόοδο του και ο Μάικ μάς μαθαίνει την αλφαβήτα. Στο βιβλίο “Μάικ ο φασολάκης-Ήρθε το σχολικό 2”, ο Μάικ ο φασολάκης για να μάθει τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 10, βρίσκει πάλι έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο: σκαρώνει τραγουδάκια και χορεύει με κέφι και χαρά! Έτσι, και η δασκάλα του, η κυρία Μπάμια, του βάζει δέκα με τόνο και ο Μάικ μας μαθαίνει να μετράμε. Δύο υπέροχα βιβλία που μαθαίνουν τα παιδιά μας τα γράμματα και τους αριθμούς παίζοντας και διασκεδάζοντας!
Συγγραφέας: Μαρί Κυριακού, Εικονογράφηση: Λήδα Βαρβαρούση     

Κλείσιμο
Πανέμορφες πριγκίπισσες με αυτοκόλλητα
“Φανταστικά Οχήματα με αυτοκόλλητα”, “Υπέροχες Νεράιδες με αυτοκόλλητα”, “Τρομακτικοί Δεινόσαυροι με αυτοκόλλητα”. Τρία πολύχρωμα βιβλία δραστηριοτήτων που θα ξετρελάνουν τα παιδιά και θα τους χαρίσουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης καθώς το καθένα από αυτά περιλαμβάνει περισσότερα από 250 αυτοκόλλητα για να κολλούν και να ξανακολλούν, δύο σκηνικά για να παίζουν, παζλ, κουίζ και αμέτρητες δραστηριότητες. Τι άλλο να ζητήσει ένα παιδί; (Από πέντε ετών)     

«Το μικρό μου βιβλίο με κλασικά παραμύθια
»
 Ένα πανέμορφο βιβλίο με υπέροχες ζωγραφιές το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα από τα πιο αγαπημένα κλασικά παραμύθια (Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, Η Ραπουνζέλ, Η Σταχτοπούτα, Η Ωραία Κοιμωμένη) που τα παιδιά θα διαβάζουν ξανά και ξανά.
(Από 2 ετών)

«Ένα τρελό τρελό Αριθμητάρι»
Ένας κλέφτης, ένα βράδυ, χώθηκε σε ένα σπίτι και να κλέψει ήθελε, έναν θησαυρό... Δύο περιστεράκια πολύ αγαπημένα σκέφτηκαν να φτιάξουν μια φωλιά... Τρεις μαγισσούλες, πρώτες ξαδερφούλες, άρχισαν αγώνα μαγικό... Στην πρωτότυπη αυτή συλλογή, οι αριθμοί 1-12 γίνονται η βάση για δώδεκα σπιρτόζικα ποιήματα, το καθένα και μια ξεχωριστή ιστορία. Και οι αριθμοί 13-20 για μια ιστορία αναπάντεχα... δροσερή! Δώρο το cd με τα 13 αντίστοιχα τραγούδια σε μουσική Αλικιβιάδη Κωνσταντόπουλου. Συγγραφέας: Ράνια Μπουμπουρή, Εικονογράφηση: Αιμιλία Κονταίου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης