Olivia Culpo: Η πρώην Μις Αμερική «κερνάει»... γυμνό στο περιοδικό «Treats»

Olivia Culpo: Η πρώην Μις Αμερική «κερνάει»... γυμνό στο περιοδικό «Treats»

Η νέα επιτυχία του περιοδικού ακούει στο όνομα Olivia Culpo και πρόκειται για την 23χρονη καλλονή από το Rhodes Island των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έγινε γνωστή πριν από τρία χρόνια όταν κέρδισε το τίτλο της Miss USA

Olivia Culpo: Η πρώην Μις Αμερική «κερνάει»... γυμνό στο περιοδικό «Treats»
Το τι υπόσχεται το αμερικανικό περιοδικό «Treats» και γδύνει όλες τις καλλονές δεν γνωρίζουμε. Ο ένας βέβαια λόγος είναι τα χρήματα αλλά συνήθως όταν οι κυρίες είναι πολύ γνωστές αυτό δεν φτάνει.

Οπως και να είναι από το 2011 που πρωτο-λανσαρίστηκε το περιβόητο «Treats Magazine» από τις σελίδες του έχουν παρελάσει γυμνά τα πιο καυτά μοντέλα του κόσμου. Εκδότης του περιοδικού είναι ο 48χρονος γνωστός φωτογράφος Steve Shaw, τον οποίο έχουν χαρακτηρίσει ως τον επόμενο Hugh Hefner.

Κλείσιμο
Η νέα επιτυχία του περιοδικού ακούει στο όνομα Olivia Culpo και πρόκειται για την 23χρονη καλλονή από το Rhodes Island των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έγινε γνωστή πριν από τρία χρόνια όταν κέρδισε το τίτλο της Miss USA. Η όμορφη αυτή κυρία εκτός από μοντέλο είναι ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια. Τον Αυγουστο του 2013 η σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή Nick Jonas έγινε πρωτοσέλιδο στον αμερικανικό tabloid Τύπο. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2015 όταν εκείνος ανακοίνωσε το χωρισμό τους.




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης