Kendall Jenner: Δυο καυτές εμφανίσεις στη Βραζιλία

Kendall Jenner: Δυο καυτές εμφανίσεις στη Βραζιλία

Στη δεύτερη εμφάνισή της στη Βραζιλία η Kendall εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο σούπερ μίνι σύνολο, με ένα μεγάλο άνοιγμα στο στήθος

Kendall Jenner: Δυο καυτές εμφανίσεις στη Βραζιλία
Δεύτερο σπίτι της έχει κάνει τα αεροπλάνα η Αμερικανίδα καλλονή Kendall Jenner, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην κυριολεξία με μια βαλίτσα στο χέρι. Μετά λοιπόν τις καυτές της εμφανίσεις στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών και στους αγώνες της Formula 1 στο Μόντε Κάρλο, η 19χρονη της γνωστής Αμερικανικής τηλεοπτικής οικογένειας Kardashian πέταξε για το Σάο Πάολο της Βραζιλίας για να παραβρεθεί σε εκδήλωση όπου ήταν καλεσμένη. Και φυσικά έκανε τα πάντα για να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της για μια ακόμα φορά.

Στην πρώτη της εμφάνιση η πανέμορφη μελαχρινή, η οποία θεωρείται ένας από τα ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πολύ κοντό σορτσάκι που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Την εμφάνιση συμπλήρωναν το λευκό μπλουζάκι και το επίσης λευκό σακάκι. Στη δεύτερη εμφάνισή της στη Βραζιλία η Kendall εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο σούπερ μίνι σύνολο, με μεγάλο άνοιγμα στο στήθος. Από μέσα δεν φορούσε σουτιέν, όπως συνηθίζεται πλέον στο Hollywood, με αποτέλεσμα να μένει σε κοινή θέα μεγάλο μέρος του στήθους της.



Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης