Διευθύντρια στο κανάλι του Μαρινάκη η Πόπη Τσαπανίδου
Στην πρώτη της επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κα Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού
Μόλις μια εβδομάδα μετά την αίτηση για την έκτη τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στη στελέχωση του νέου του σταθμού.
Αργά χθες το βράδυ η Alter Ego ανακοίνωσε την συνεργασία με την Πόπη Τσαπανίδου ως διευθύντρια του σταθμού: «Στην πρώτη της επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κα Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κα Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego».
Η Πόπη Τσαπανίδου τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το Star, την περσινή σεζόν μάλιστα είχε αναλάβει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Από το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό ότι δεν θα βρίσκεται στην οικογένεια του καναλιού της Κηφισιάς.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση