Είναι φάση ο Αγόρου

Είναι φάση ο Αγόρου

Άλιπη μάζα, πόζες κλαρινογαμπρού και αποφθέγματα κοελικής κοπής στο Instagram του Μαχητή με τη φραουλίτσα (και τον τρυποκάρυδο)

Είναι φάση ο Αγόρου
Για τους ανθρωπολόγους του μέλλοντος το σμιλεμένο κορμί του Νικόλα Αγόρου ενδεχομένως να επέχει θέσει παλίμψηστου των κλαρινογαμπρών που άκμασαν στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων χάρη στα πολλά, διαφορετικά, άλλα εντυπωσιακά κι άλλα εντυπωσιακά αδιάφορα ή ακαλαίσθητα τατουάζ που το κοσμούν.

Κλείσιμο


Ο βετεράνος ΟΥΚάς των Μαχητών είναι ένας αρχετυπικός alpha male και αυτό βγαίνει στις γωνίες του προσώπου του, στο πάλλευκο σαν τις βουνοκορφές του Νταβός χαμόγελό του, στο αλαβάστρινο 6pack, μα πάνω απ’ όλα στις ιαχές, τα βογγητά και τις άναρθρες κραυγές που χρησιμοποιεί στις νίκες μα και στις ήττες της ομάδας του. 



Ο Αγόρου που έγινε ευρύτερα γνωστός ως το αγόρι με τη φραουλίτσα, εκείνην που έχει “χτυπήσει” στο λαιμό του, δεν είναι δραστήριος, σχεδόν αεικίνητος μόνο στον στίβο μάχης του Δομίνικου, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως κάθε σύγχρονο αγόρι που σέβεται τον εαυτό και τον γυμναστηριακό κάματό του, έτσι κι εκείνος έχει δημιουργήσει ένα μωσαϊκό στιγμιοτύπων στο Instagram και στο Facebook από τη δραστηριότητά του στα αγαπημένα πεδία του, ήτοι το γυμναστήριο, την παραλία και τα νυχτερινά κέντρα διασκέαδασης – άλλωστε πριν την είσοδό του στο “Survivor” εργαζόταν ως μετρ σε γνωστό μπαρ της περιοχής του Κολωνακίου. Θιασώτες και followers των -ως επί το πλείστον ημίγυμνων – φωτογραφιών του τον αποκαλούν “τυπάρα”, “bro”, “αδελφέ” ή απλώς “τούμπανο”. Ο Αγόρου ανταποκρίνεται με ζέση σε κάθε σχόλιο, απολαμβάνοντας τη σοσιαλμιντιακή αποθέωση. 



Ωστόσο, δεν πρόκειται για κανέναν ρηχό τύπο που απλώς ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ, έκανε και μια φωτογράφηση για γνωστή εταιρία μαγιό και εσωρούχων και απλώς αποζητά τον έπαινο για τη σωματική ρώμη και το άλιπο κάλλος του. Ο παίκτης των Μαχητών φροντίζει να στέλνει μηνύματα φιλοσοφικού τύπου σε κάθε ανάρτησή του, προσφέροντας από τη μία τροφή στο μάτι με το γυμνασμένο σώμα του, από την άλλη τροφή στο μυαλό (στο ποιο;) με τις νεόκοπες θυμοσοφίες που θυμίζουν κάτι από Κοέλιο, Χόρχε Μπουκάι και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Κάτω από τα σκαριφήματα του τατουατζή του, πίσω από τη φράουλα, τον τρυποκάρυδο, τη νεκροκεφαλή και τους υπόλοιπους συμβολισμούς, μέσα στο φλοράλ μαγιό με το οποίο επέλεξε να μετοικήσει στον Δομίνικο κρύβεται μια καρδιά πιο τρυφερή κι από μαρουλιού.



Ένας άνθρωπος με new age ανησυχίες τόσο υπαρξιακές που αν είχαν αυτιά οι καρύδες στο νησί των Μαχητών και τις άκουγαν θα άνοιγαν από μόνες τους μονομιάς στα δυο. Ποιος άλλωστε μπορεί να αντισταθεί σε έναν άνθρωπο που, όπως ο ίδιος περιγράφει στα κοινωνικά δίκτυα, μισιέται από πολλούς και αγαπιέται από λίγους; Μην είναι το αρσενικό αντίστοιχο της Κωνσταντίνας της Σπυροπούλου on steroids; 



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης