Survivor 2: Μέσω κοινωνικών δικτύων το κάστινγκ - Τελευταία προσθήκη η Σπυροπούλου

Survivor 2: Μέσω κοινωνικών δικτύων το κάστινγκ - Τελευταία προσθήκη η Σπυροπούλου

Ούτε τα βιογραφικά, ούτε οι συνεντεύξεις, ούτε οι αθλητικές δοκιμασίες - Οι ακόλουθοι και τα likes στα social media είναι αυτά που τελικά καθόρισαν την επιλογή των παικτών του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Survivor 2: Μέσω κοινωνικών δικτύων το κάστινγκ - Τελευταία προσθήκη η Σπυροπούλου
Είναι γνωστό ότι η Acun Medya δεν έχει αλλάξει τα δεδομένα μόνο στο τηλεοπτικό σκηνικό αλλά και στη διαδικασία της παραγωγής. Η αρχή έγινε με το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks». Τότε, εκτός από τις παίκτριες που δήλωσαν συμμετοχή, η παραγωγή προσέγγισε κάποιες εκρηκτικές insta­grammers με πολλούς ακόλουθους και μεγάλη επιρροή στα κοινωνικά δίκτυα.

Μία από αυτές είναι και η Ιωάννα Τούνη η οποία μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» στην αρχή της σεζόν είχε αποκαλύψει ότι την προσέγγισαν οι άνθρωποι της παραγωγής και της πρότειναν να πάρει μέρος στην εκπομπή. Η επιλογή αυτή κρίθηκε αναμφισβήτητα επιτυχημένη αφού, αν και νικήτρια στέφθηκε η Ραμόνα, η Τούνη είναι αυτή που δίνει συνεχώς συνεντεύξεις, ενώ καθημερινά κάθε δήλωση ή φωτογραφία της είναι στα lifestyle sites. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά δημοσίευσε τα στοιχεία των επισκέψεων στο προφίλ της οι οποίες ανέρχονται σε 9.995.684, αυξημένες κατά 3.558.862 τις τελευταίες 7 ημέρες...

Γιατί λοιπόν να μην εφαρμοστεί και η ίδια τακτική στο «Survivor 2»; Οπερ και εγένετο. Η εταιρεία παραγωγής πέρασε εκατοντάδες ώρες κάνοντας κάστινγκ, αλλά και δεκάδες ώρες κάνοντας έρευνα στους λογαριασμούς κάποιων πολύ δραστήριων χρηστών στο Instagram και το Facebook. Τα αποτελέσματα τους ικανοποίησαν καθώς ανακάλυψαν και άνδρες και γυναίκες οι οποίοι κερδίζουν εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Η μέθοδος του κάστινγκ για το «Survivor» δεν περιορίστηκε απλώς στις αιτήσεις και την επιθυμία όλων όσοι ήθελαν να συμμετάσχουν. Στον προηγούμενο κύκλο το ριάλιτι κατάφερε κι έφερε στην τηλεόραση ένα κομμάτι κοινού που δεν υπήρχε και το οποίο έπρεπε με έναν μαγικό τρόπο να επιστρέψει. Δεν είναι κοινό συνηθισμένο να παρακολουθεί σίριαλ ή εκπομπές ψυχαγωγίας, αλλά νέοι πολύ μικρών ηλικιών οι οποίοι προτιμούν το downloading ή τη συνδρομητική τηλεόραση και απλά έπιασαν το τηλεκοντρόλ μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν την εκπομπή-φαινόμενο. Αυτοί όμως είναι και οι πιο ενεργοί χρήστες του Διαδικτύου και κυρίως των κοινωνικών δικτύων. Αρα λοιπόν η μία παράμετρος ήταν αυτή: να βρεθούν οι γητευτές του Instagram.

Στη συνέχεια το βλέμμα της παραγωγής στράφηκε σε πολύ καλά γυμνασμένα σώματα. Οχι μόνο με βάση τη λογική του οφθαλμόλουτρου, αλλά επειδή πλέον είναι διαπιστωμένο ότι τα σκληρά παιχνίδια και οι δοκιμασίες είναι αυτά που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Τώρα λοιπόν που το παιχνίδι θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, δεν θα μπορούσαν να βάλουν μέσα αδύναμους παίκτες. Γι’ αυτό και για τις δύο ομάδες, τους «Διάσημους» αλλά και τους «Μαχητές», οι δοκιμασίες στις οντισιόν ήταν πολύ σκληρές. Από την αρχή προτιμήθηκαν όλοι όσοι ασχολούνταν με τον αθλητισμό και γι’ αυτό δήλωσαν και συμμετοχή πολλοί personal trainers αλλά και αθλητές που έχουν διακριθεί σε αθλήματα όχι και τόσο δημοφιλή στο ευρύ κοινό. 
Κλείσιμο

Η τελική σύνθεση επιβεβαιώνει το παραπάνω σκεπτικό. Φέτος δεν υπάρχουν σώματα που δυσκολεύονται, ούτε παίκτες με κακή φυσική κατάσταση. Ολοι σχεδόν επιλέχθηκαν με κριτήριο την αντοχή στα αγωνίσματα. Αυτό είναι κάτι που ισχύει εδώ και καιρό στο τούρκικο «Survivor» και σιγά-σιγά αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα και για το ελληνικό.

Καλογυμνασμένοι και με χιλιάδες followers


Νάσος Παπαργυρόπουλος
Από τους πλέον δημοφιλείς, με πολύ γυμνασμένο σώμα και πάθος για τη γυμναστική και το personal training 




Η Ολγα Φαρμάκη είναι μία από τις πρωταθλήτριες του Instagram με 229.000 ακόλουθους, ενώ ήδη οι θαυμαστές της δημιούργησαν σελίδα «Οlga Farmaki Survivor», η οποία αρχίζει να συγκεντρώνει πολλούς followers. Με πολύ ισχυρό λογαριασμό έρχεται και η Φελίσια Λαπάτη, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική, έχει 62.000 followers, ενώ έχει εμφανιστεί σε εκπομπές στο sport24.gr και στο Netwix. Οι εικόνες είναι κυρίως με μαγιό και μικροσκοπικές αθλητικές φόρμες. 


Ολγα Φαρμάκη 
Από τις πρωταθλήτριες του Instagram με 229.000 followers αλλά και σελίδα «Οlga Farmaki Survivor» που δημιούργησαν οι θαυμαστές της



Αν και η συμμετοχή της ανακοινώθηκε τελευταία, η Ξένια από τους REC είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση εκρηκτικής γυναίκας. Με 19.000 followers, λόγω των λίγων χρόνων που ζει στη χώρα μας, είναι από τις ερμηνεύτριες που έχουν γκελ στο νεανικό κοινό καθώς οι REC είναι ιδιαίτερα δημοφιλές γκρουπ.

Ξένια 
Η εκρηκτική τραγουδίστρια από το συγκρότημα REC, με 19.000 followers, 
είναι από τις ερμηνεύτριες που έχουν ήδη κάνει γκελ στο νεανικό κοινό 



Ομως δεν ξεχωρίζουν μόνο οι εκπρόσωποι του lifestyle στα κοινωνικά δίκτυα. Η Κατερίνα Δαλάκα με 25.000 followers αποδεικνύει ότι ο στίβος έχει τη δική του δυναμική. Οι αθλητικοί συντάκτες επιβεβαιώνουν πως η Κατερίνα, εκτός από εξαιρετικές επιδόσεις, διαθέτει και πολύ ωραία εμφάνιση. Είναι μόλις 25 ετών και έχει αποσπάσει πολλά μετάλλια, ενώ το πρόσωπό της θεωρείται από τα τρία πιο όμορφα των φετινών συμμετεχουσών... 

Κατερίνα Δαλάκα
Mε 25.000 followers αποδεικνύει ότι ο στίβος έχει τη δική του δυναμική



Πολύ δυνατός παίκτης με πολλά πλεονεκτήματα για το «Survivor» είναι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος με 43.000 ακόλουθους και εντυπωσιακές φωτογραφίες. Αυτός είναι ο παίκτης που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της παραγωγής, θα κλέψει τις καρδιές των γυναικών και ουσιαστικά έρχεται να καλύψει τη θέση του Γιάννη Σπαλιάρα. Είναι 36 ετών, μοντέλο με καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες και πολλές θαυμάστριες να τον ακολουθούν. 

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος 
Με 43.000 followers και εντυπωσιακές φωτογραφίες θεωρείται ο «νέος Σπαλιάρας»






Αουτσάιντερ είναι η Μαρία Σαμαρίνου, η οποία είναι σκιέρ και πολύ σκληρό καρύδι, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον της. Με ιδιαίτερη αντοχή και εξαιρετική φυσική κατάσταση, λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγή στη διάρκεια των δοκιμασιών της οντισιόν. 

Μαρία Σαμαρίνου 
Αουτσάιντερ και σκληρό καρύδι θεωρείται η σκιέρ



Η Μελίνα Μεταξά είναι και χορεύτρια και personal trainer, οπότε εύκολα πήρε το εισιτήριο για την τελική 12άδα των «Μαχητών».




Φυσικά δεν χρειάζονται σχόλια για την συμμετοχή του ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου, που έφτασε αισίως τους 17.000 followers και φυσικά είναι δημοφιλής και στο lifestyle κομμάτι λόγω της σχέσης του με την πρώην παίκτρια του «Survivor» Λάουρα Νάργες.


Μια δίμετρη μπασκετμπολίστρια, η Κατερίνα Χαλικιά, έρχεται να προστεθεί στους αθλητικούς υποψηφίους Survivors. Με εξαιρετική πορεία στα παρκέ, η Κατερίνα έχει ινδάλματα τον Τζόρνταν, τον Ντένις Ρόντμαν και τον Νίκο Γκάλη. Είναι κλινική διαιτολόγος και μπασκετμπολίστρια με πολλές διακρίσεις. Είναι πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Αν και οι αγαπημένοι της προορισμοί είναι η Κύπρος και η Ιταλία, σύντομα θα ταξιδέψει για τον Αγιο Δομίνικο.  Η Κατερίνα είναι από τα τελευταία ονόματα που έκλεισαν και θα μεταβούν στον εξωτικό νησί. Θα αγωνιστεί μαζί με πολλούς αθλητές και αθλήτριες που απαρτίζουν το φετινό καστ του ριάλιτι επιβίωσης.

Κατερίνα Χαλικιά 
Η δίμετρη μπασκετμπολίστρια και πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα έρχεται να προστεθεί στους αθλητικούς υποψήφιους Survivors


Μπορεί να είναι ηθοποιός, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι ακούστηκε ως πρώτος «Διάσημος». Ο Στέλιος Κρητικός από πολύ νωρίς ξεκαθάρισε την υποψηφιότητά του και είναι από τα πρόσωπα που συνδυάζουν και την καλλιτεχνική πλευρά αλλά και την αθλητική εμφάνιση.

Ο ηθοποιός με πολυετή διαδρομή στον χώρο του και μόνιμος συνεργάτης των παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή έκλεισε νωρίς, αφού ήταν από εκείνους που ήθελαν πολύ να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης - κάτι που δήλωνε στις συνεντεύξεις του από την πρώτη στιγμή που δέχτηκε τηλεφώνημα από την παραγωγή. Μάλιστα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είχε αναφέρει ότι τα παιδιά του θέλουν πολύ να δουν τον μπαμπά τους στον Αγιο Δομίνικο και πως όταν πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο συμμετοχής του έφτιαξαν τα ίδια τη βαλίτσα του!


Στέλιος Κρητικός 
Από πολύ νωρίς ξεκαθάρισε την υποψηφιότητά του και είναι από τα πρόσωπα που συνδυάζουν και την καλλιτεχνική πλευρά αλλά και την αθλητική εμφάνιση




Ο 33χρονος Γιάννης Δρυμωνάκος είναι ένας ακόμη λόγος για να παρακολουθήσουν οι γυναίκες το «Survivor». Ο Ελληνας πρωταθλητής κολύμβησης με ευρωπαϊκές διακρίσεις, κυρίως γνωστός για τις επιδόσεις του στην πεταλούδα, θα αγωνίζεται με την ομάδα των «Διασήμων».

Το 2008 κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης ενώ έγινε και ο γρηγορότερος Ευρωπαίος στην ιστορία των 200 μ. πεταλούδα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τερμάτισε πέμπτος στα 200 μ. πεταλούδα. Πλέον ασχολείται με το kite surfing και το cross swim. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εντυπωσιακός πρωταθλητής της κολύμβησης είχε κλείσει να πάρει μέρος στο πρώτο «Survivor», ωστόσο ένα οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε τον υποχρέωσε να ακυρώσει τη συμμετοχή του, τη θέση του οποίου αναπλήρωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Γιάννης Δρυμωνάκος 
Αν και ακύρωσε τη συμμετοχή του στο πρώτο «Survivor» λόγω οικογενειακού προβλήματος, ο 33χρονος Ελληνας πρωταθλητής κολύμβησης σίγουρα θα είναι παρών στο δεύτερο 



Τέλος, η Ελένη Χατζίδου μπορεί να μην κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στις νυχτερινές πίστες με τις μουσικές επιδόσεις της, όμως πάντα συζητιέται για κάποιον λόγο, και θεωρείται μία από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες του χώρου της, με 133.000 followers να το επιβεβαιώνουν. 

Τελευταία προσθήκη η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αφού περιπλανήθηκε σε κανάλια και εκπομπές κάνοντας συζητήσεις προκειμένου να ενταχθεί σε κάποιο από αυτά, με πιο πρόσφατο το «Dancing with the stars», τελικά επικοινώνησε την περασμένη Δευτέρα με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής της. 

Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα θα βρεθεί στον Αγιο Δομίνικο όπου όπως αναμένεται θα τα κάνει όλα άνω κάτω... 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης