Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στο Χόλιγουντ - Ποιο είναι το «βρώμικο μυστικό» του κωμικού Louis CK;

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στο Χόλιγουντ - Ποιο είναι το «βρώμικο μυστικό» του κωμικού Louis CK;

Πέντε γυναίκες κατέθεσαν την εμπειρία τους στους New York Times

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στο Χόλιγουντ - Ποιο είναι το «βρώμικο μυστικό» του κωμικού Louis CK;
Έναν από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους κωμικούς που κάνουν καριέρα σήμερα στις ΗΠΑ καταγγέλλουν πέντε γυναίκες στους New York Times.

O λόγος για τον  Louis CK, επιτυχημένο stand up comedian και δημιουργό της  βραβευμένης σειράς Louie του FX, ο οποίος γεμίζει τεράστια θέατρα στις παραστάσεις του και δέχεται πάντα διθυραμβικές κριτικές γι' αυτές.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά του Louis CK, ιδίως απέναντι σε γυναίκες συναδέλφους του, αυτή είναι η πρώτη φορά που πέντε γυναίκες μίλησαν επώνυμα σε εφημερίδα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με την εξαιρετικά δυσάρεστη «εμπειρία» που είχαν με τον 50χρονο σήμερα ηθοποιό.

Ειδικότερα, τρεις γυναίκες εξομολογήθηκαν στους NYT ότι ο Louis CK αυνανίστηκε μπροστά τους, άλλη μία είπε ότι το έκανε ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο, και άλλη μία ότι την ρώτησε αν μπορούσε να το κάνει και εκείνη του απάντησε αρνητικά.

Μετά το δημοσίευμα των New York Times, εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στην εφημερίδα ότι «ο Louis CK δεν πρόκειται να απαντήσει σε καμία ερώτηση», προκαλώντας σφοδρές επικρίσεις από πολλές συναδέλφους του, όπως  η Tig Notaro και η Roseanne Barr. Οι δύο γυναίκες με αναρτήσεις τους στα social media επισήμαναν ότι ο 50χρονος δεν μπορεί πλέον να «κάνει ότι δεν ακούει» όσα λέγονται γι' αυτόν και ότι πρέπει επιτέλους να πει την αλήθεια.
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η εταιρεία παραγωγής του Louis CK ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «I Love You, Daddy», χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Το πολυαναμενόμενο φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός τηλεοπτικού συγγραφέα, η 17χρονη κόρη του οποίου τα φτιάχνει με έναν ηλικιωμένο παιδόφιλο παραγωγό.

Ένα σκετς από την εμφάνιση του CK στο Saturday Night Live

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης