Ριάνα προς Τραμπ για το Πουέρτο Ρίκο: Μην αφήνεις το λαό σου να πεθαίνει έτσι!

Ριάνα προς Τραμπ για το Πουέρτο Ρίκο: Μην αφήνεις το λαό σου να πεθαίνει έτσι!

Τουίταρε ένα πρωτοσέλιδο που καταγράφει την τραγική κατάσταση στο νησί της Καραϊβικής μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μαρία και... «τα έχωσε» στον πρόεδρο των ΗΠΑ

Ριάνα προς Τραμπ για το Πουέρτο Ρίκο: Μην αφήνεις το λαό σου να πεθαίνει έτσι!
Σφοδρή είναι η κριτική που δέχεται ο Ντόναλντ Τραμπ για τον τρόπο που αντιμετώπισε το Πουέρτο Ρίκο, μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μαρία.

Οι καταστροφές στο νησί της Καραϊβικής είναι ανυπολόγιστες, μεγάλο μέρος του πληθυσμού παραμένει επί μέρες χωρίς ρεύμα, πολλές περιοχές δεν έχουν πόσιμο νερό, ενώ και η παροχή βοήθειας θεωρείται η ελάχιστη δυνατή. Παράλληλα, δηλώσεις του Τραμπ μέσω Twitter, όπου ισχυρίστηκε πως αντίθετα με το Τέξας και την Φλόριντα που παρά τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα ανταπεξήλθαν, το «χρεοκοπημένο Πουέρτο Ρίκο» αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, πυροδότησαν την κριτική εναντίον του.

Στον πόλεμο των δηλώσεων κατά του αμερικανού προέδρου μπήκε και η Ριάνα. Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ που κατάγεται από ένα άλλο νησί της Καραϊβικής, στα Μπαρμπέιντος, τουίταρε ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας New York Daily News, που αποτυπώνει την τραγική κατάσταση στο Πουέρτο Ρίκο. «Αμερικανική Τραγωδία» είναι ο τίτλος, ενώ στον υπότιτλο αναφέρεται: «Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς ρεύμα, χωρίς ιατρική βοήθεια για τους ετοιμοθάνατους, το Πουέρτο Ρίκο χρειάζεται περισσότερη βοήθεια κύριε Πρόεδρε!» και η φωτογραφία καταγράφει την απελπισία των κατοίκων με μια γυναίκα σκυφτή να θρηνεί. 

«Αγαπητέ Ντόναλντ Τραμπ, ξέρω πως κατά πάσα πιθανότητα το έχεις δει αυτό, αλλά απλώς ήθελα να είμαι σίγουρη! Μην αφήνεις το λαό σου να πεθαίνει με αυτόν τον τρόπο», έγραψε η Ριάνα και έκανε mention στον πρόεδρο των ΗΠΑ, ώστε να λάβει ειδοποίηση για την ανάρτησή της. 

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης