Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για το «Nomads»: Ποια πρόσωπα έχει προσεγγίσει το κανάλι;

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για το «Nomads»: Ποια πρόσωπα έχει προσεγγίσει το κανάλι;

Ποιοι θα γίνουν οι «τηλεοπτικοί Νομάδες» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για το «Nomads»: Ποια πρόσωπα έχει προσεγγίσει το κανάλι;

Η σαρωτική επιτυχία του «Survivor 1», «αιφνιδίασε» τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που πλέον «περνούν στην αντεπίθεση». Το κανάλι του «ΑΝΤ1» θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» και υπόσχεται στους τηλεθεατές: «κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Μία περιπέτεια σε άγνωστους τόπους και πολιτισμούς. Ό,τι πιο δυνατό είδαν ποτέ!».


To trailer που καλεί τους τηλεθεατές να δηλώσουν συμμετοχή έχει ξεκινήσει να προβάλλεται, τη στιγμή που οι ιθύνοντες του καναλιού προσεγγίζουν τους υποψήφιους παίκτες.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι άνθρωποι του καναλιού έχουν κάνει συζητήσεις με τον ζαχαροπλάστη, Διονύση Αλέρτα, τον Μιχάλη Ζαμπίδη, τον hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, το μοντέλο Γιώργο Μανίκα, τη ραδιοφωνική παραγωγό Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Αυτοί θα είναι οι παίκτες που αν συμφωνήσουν θα απαρτίζουν την ομάδα των «Celebrities».

Στη δεύτερη ομάδα θα συμμετέχουν παίκτες που έχουν γίνει γνωστοί από παλαιότερα ριάλιτι. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο ANT1 έχει προσεγγίσει τη
Γωγώ Γαρυφάλλου («The Wall») , τον Πρόδρομο Καθηνιώτη(του «Big Brother»), αλλά και τον Ηλία Βαλάση («Survivor»). Στην τρίτη ομάδα, θα συμμετέχουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, όπως οι «Μαχητές» που είδαμε στο «Survivor».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης