Ιρένε Τροστ στο Όλα Ξεκόλλα: Ευλογία να έχεις σήμερα οικογένεια

Ιρένε Τροστ στο Όλα Ξεκόλλα: Ευλογία να έχεις σήμερα οικογένεια

Μένω με τους γονείς μου γιατί θέλω να τους χορτάσω - Πιστεύω να δικαιωθώ με τον ρόλο της Τζένιφερ Λόπεζ - Τι έκανε με το μπούστο της όταν κλήθηκε να υποδυθεί την LP

Ιρένε Τροστ στο Όλα Ξεκόλλα: Ευλογία να έχεις σήμερα οικογένεια
Για τον εντελώς κόντρα ρόλο της LP, την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα η Ιρίνε Τροστ, η «μικρή Ολλανδέζα» του «Υour Face Sounds Familiar».

«Ήταν ένας εντελώς κόντρα ρόλος. Κλήθηκα να κάνω κάτι πολύ δύσκολο γιατί όλη η ουσία ήταν να μιμηθείς τη φωνή της» είπε για τη μεταμόρφωσή της.

Εξήγησε, δε, ότι «έβαλα πάρα πολλές γάζες για να ισιώσει το στήθος μου προκειμένου να γίνει πλάκα και να είμαι σωστή για το ρόλο μου».

«Ελπίζω ότι θα δικαιωθώ την επόμενη εβδομάδα με τη Τζένιφερ Λόπεζ που είναι μια πανέμορφη γυναίκα» συμπλήρωσε.

Παράλληλα εξέφρασε τον θαυμασμό της για την LP για τη δήλωσή της σχετικά με τη σεξουαλικότητά της προσθέτοντας ότι «νομίζω ότι είχε ερωτευθεί Ελληνίδα και γι' αυτό ήρθε και στη χώρα μας».
Κλείσιμο

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή είπε ότι «είμαι από την Ολλανδία και εντελώς αδέσμευτος τύπος γιατί δεν έχω βρει αυτό που θέλω και δεν το ψάχνω τώρα. Μπορεί να έρθει, μπορεί και να μην έρθει. Έχω γνωρίσει πολλά καλά παιδιά αλλά δεν νιώθω ότι έχω βρει τον ιδανικό άνθρωπο».

Εξομολογήθηκε ότι «η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ιδιαίτερη και δεν μου αρέσει η ωραιοπάθεια στον άνδρα. Είμαι πολύ αγοροκόριτσο μην με βλέπετε έτσι. Θέλω να έχει χιούμορ».

Απαντώντας πώς βρέθηκε στην Ελλάδα είπε ότι ο Ολλανδός πατέρας της ερωτεύτηκε την μητέρα τους σε ηλικία 18 ετών όταν σπούδαζαν στην Αγγλία. Ο πατέρας μου ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, όχι τόσο η μητέρα μου. Γεννήθηκα στην Ολλανδία αλλά μεγάλωσα στην Ελλάδα.

Αποκάλυψε ότι μένει μαζί με τους γονείς της από επιλογή «γιατί εκτιμώ πολύ τις παραδόσεις». «Είναι τόσο σκληρά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας που είναι ευλογία σήμερα να έχεις οικογένεια. Θέλω να χορτάσω τους γονείς μου».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης