Με επιτυχία η επιστροφή του ΑΝΤ1 στα τάλεντ σόου

Με επιτυχία η επιστροφή του ΑΝΤ1 στα τάλεντ σόου

Τόσο το Your Face Sounds Familiar όσο και το So you think you can dance κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού

Με επιτυχία η επιστροφή του ΑΝΤ1 στα τάλεντ σόου
Επιστρέφει στα τάλεντ σόου ο ΑΝΤ1, ένα πεδίο που γνωρίζει πολύ καλά, και όπως φαίνεται το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Τόσο το «Your Face Sounds Familiar», που προβλήθηκε χθες Κυριακή, όσο και το «So you think you can dance», που προβλήθηκε την Παρασκευή, κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού, κάτι που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Το Your Face Sounds Familiar (YFSF) επέστρεψε με τον 4ο κύκλο στον ΑΝΤ1.  Η Μαρία Μπεκατώρου με τον Σταμάτη Φασουλή, τον Νίκο Μουτσινά, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου υποδέχτηκαν τους δέκα διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

O Δημήτρης Μακαλιάς ως Miley Cyrus

Κλείσιμο


Η Κόνι Μεταξά ως Fergie



Μάλιστα παρά το γεγονός ότι το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε απέναντι από το Survivor, κατάφερε και έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης: σημείωσε μέσο όρο 20,4% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό, ενώ έφτασε μέχρι και το 28,7%.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και το So you think you can dance με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού. Ήταν μια πρεμιέρα με εκπλήξεις, συγκινήσεις, αλλά και θυμό.

H έναρξη του σόου του χορού του ΑΝΤ1



Είδαμε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη να συνοδεύει την σύντροφο του, η οποία είναι χορεύτρια και στην συνέχεια μια από τις διαγωνιζόμενες να εκνευρίζεται για το κόψιμο της.

Η σύντροφος του Παναγιώτη Μπουγιούρη μπροστά στην κριτική επιτροπή του So You Think You Can Dance



Το show του Ant1 μπήκε με το «δεξί», σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης. Συγκεκριμένα σημείωσε στο δυναμικό κοινό 24,8%, φτάνοντας μέχρι και το 29,8%. Στο γενικό σύνολο έφτασε το 24,6%, ενώ άγγιξε και το 28,8%.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης