Ρατσιστικό παραλήρημα από διάσημη πορνοστάρ που υποστηρίζει... Τραμπ και Κου Κλουξ Κλαν

Ρατσιστικό παραλήρημα από διάσημη πορνοστάρ που υποστηρίζει... Τραμπ και Κου Κλουξ Κλαν

Η Τζένα Τζέιμσον μάλλον έχει αρκετά σύντομη μνήμη, αφού παρουσιάζει τα μέλη της ρατσιστικής οργάνωσης ως.... αγγελούδια

Ρατσιστικό παραλήρημα από διάσημη πορνοστάρ που υποστηρίζει... Τραμπ και Κου Κλουξ Κλαν
Μπορεί να έχει αποσυρθεί από τις ερωτικές ταινίες, για τις οποίες έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι διατεθειμένη να σταματήσει να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της, μέσω των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για τη Τζένα Τζέιμσον, τη διάσημη πρώην πορνοστάρ, της οποίας το ρατσιστικό παραλήρημα στο Twitter μεταδίδεται τα τελευταία 24ωρα από πολλά διεθνή ΜΜΕ.

H Tζέιμσον διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της 


Κλείσιμο

Η σέξι ξανθιά, η οποία διανύει αυτήν την περίοδο την τρίτη εγκυμοσύνη της, άρχισε να ανεβάζει την περασμένη Τρίτη «τιτιβίσματα» σχετικά με μια παγκόσμια επιδημία βιασμών από συμμορίες μουσουλμάνων, αναδημοσιεύοντας μάλιστα tweet άλλων χρηστών τα οποία έκαναν λόγο για περιστατικά βίας στη Σουηδία και αλλού. 



Όταν κάποιοι φαν της προσπάθησαν να αντιδράσουν, λέγοντας ότι δεν είχε αποδείξεις για όσα έγραφε, τους επιτέθηκε λέγοντάς τους ότι υποστηρίζουν εγκληματίες και συνέχισε να επιμένει ότι «δεν μισεί τους μουσουλμάνους» απλά «διαφωνεί με όλα όσα πρεσβεύουν».



Η συζήτηση ωστόσο με τους χρήστες του Twitter επρόκειτο να λάβει μια ακόμα πιο παράξενη τροπή, όταν η Τζέιμσον (που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό όταν αρραβωνιάστηκε τον πλούσιο κοσμηματοπώλη Λίορ Μπίτον) άρχισε για άγνωστο λόγο να υποστηρίζει... την Κου Κλουξ Κλαν.

«Ακολουθεί η οργάνωση μια θρησκεία που διατάζει τον θάνατο των αλλόθρησκων; Πότε είδατε τελευταία φορά ένα μέλος της ΚΚΚ να ανατινάζει απίστους;», έγραψε η Τζένα Τζέιμσον στο Twitter της, όπου το προφίλ της κοσμεί μια μεγάλη φωτογραφία αγκαλιά με τον Ντόναλντ Τραμπ.



Όπως φαίνεται, η πορνοστάρ με την αδύνατη μνήμη έχει ξεχάσει τα χιλιάδες εγκλήματα  που έχει διαπράξει η ρατσιστική οργάνωση της Αμερικής στις δεκαετίες από την ίδρυσή της, και παρουσιάζει σήμερα τα μέλη της ως αγγελούδια, μόνο και μόνο επειδή αυτοαποκαλούνται... χριστιανοί. 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζέιμσον επιτίθεται στο Ισλάμ. Μόλις πριν μερικές εβδομάδες είχε γράψει σε ανάρτησή της ότι πρόκειται για μια θρησκεία που «ενθαρρύνει τον βιασμό παιδιών, τον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων, τη σφαγή αθώων και την πολυγαμία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης