Πάτρα: Η γιατρός-πορνοστάρ δηλώνει φαν του Πολάκη

Πάτρα: Η γιατρός-πορνοστάρ δηλώνει φαν του Πολάκη

«Ο πιο sexy πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιο τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου…!», λέει η Αφροδίτη Αδάμη

Πάτρα: Η γιατρός-πορνοστάρ δηλώνει φαν του Πολάκη
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει η γιατρός- πορνοστάρ η οποία σπούδασε και πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πάτρας. Η Αφροδίτη Αδάμη λέει πως είναι η πρώτη γιατρός που έγινε pornostar, για να βγάζει τα προς το ζην.

Η νεαρή κοπέλα δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως λέει όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει δημοσιογράφος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από τον ρόλο μου σαν γιατρός κρατάω το γεγονός ότι ο πιο sexy πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιο τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου…!», λέει χαρακτηριστικά.

Η Αφροδίτη πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς).

Η 24χρονη Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, ονειρεύεται να γίνει πορνοστάρ και -όπως λέει η ίδια- να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση στα πλατό της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών.
Κλείσιμο

πηγή: dete
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης