Κατερίνα Καινούργιου για τη συνεργασία με Μουτσινά: «Τον άφησα να με ''κανιβαλίσει''»

Κατερίνα Καινούργιου για τη συνεργασία με Μουτσινά: «Τον άφησα να με ''κανιβαλίσει''»

Για το bullying που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της αλλά και για την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της

Κατερίνα Καινούργιου για τη συνεργασία με Μουτσινά: «Τον άφησα να με ''κανιβαλίσει''»
Θύμα bullying υποστηρίζει ότι υπήρξε η Κατερίνα Καινούργιου στα πρώτα βήματα στην καριέρα της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της, ότι είχε δεχτεί bullying για την εικόνα της. «Υπέστην bullying για την εικόνα μου. Και σήμερα ακόμα. Bullying είναι για μένα να γράψεις μία κριτική τόσο χυδαία που να σε κάνει να αισθανθείς τόσο άσχημα. Μία περίοδο ήμουν πρώτο θέμα στο δελτίο του Star και άκουγα :'' Γιατί η Κατερίνα άλλαξε τη μύτη της;'' . ''Γιατί η Κατερίνα ήταν έτσι στην εφηβεία';'. Ναι ήμουν ''τέρας'' στην εφηβεία. Ήμουν η πιο άσχημη έφηβη που υπήρχε!», δήλωσε.

Και πρόσθεσε:
«Και επειδή εκείνη την περιόδο συνεργαζόμουν με τον Νίκο. Επίτηδες - ίσως είχα μία εξυπνάδα- τον άφησα, εντός εισαγωγικών, να με ''κανιβαλήσει'' γιατί ήξερα ότι μπορεί να μου βγάλει μία προσωπικότητα με το χιούμορ του. Αυτό κάποιες φορές ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια!».

Θεωρεί ότι ο Νίκος της έκανε μία μορφή bullying;
«Όχι θα ήμουν αχάριστη να έλεγα κάτι τέτοιο. Ειδικά στον κόσμο, μπορεί να μου έλεγαν ''Ποιοι νομίζουν ότι είναι αυτοί οι δύο και ειρωνεύονται;''. Σου λέω για τον Νίκο και τη Μαρία. Η Μαρία είχε άδικο. Ο Νίκος όμως επειδή είχε το χιούμορ, μπορούσε να κάνει πολλά. Στην Μαρία μπορεί να έβγαινε άσχημα. Στον Νίκο δεν έβγαινε ποτέ άσχημα. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει να ξέρεις πώς να εκμεταλλευτείς ακόμα και τον ''κανιβαλισμό''.», απάντησε.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης