Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ άφησαν στο σπίτι τον άτακτο πρίγκιπα Γεώργιο μετά την... πόρτα στον Καναδό πρωθυπουργό

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ άφησαν στο σπίτι τον άτακτο πρίγκιπα Γεώργιο μετά την... πόρτα στον Καναδό πρωθυπουργό

Επίσημη επίσκεψη στον Καναδά πραγματοποιεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα δύο τους παιδιά 

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ άφησαν στο σπίτι τον άτακτο πρίγκιπα Γεώργιο μετά την... πόρτα στον Καναδό πρωθυπουργό
Στον Καναδά έφθασαν το απόγευμα της Κυριακής ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, μαζί με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα δύο τους παιδιά, τον τρίχρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 16 μηνών χαριτωμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Ο μικρός πρίγκιπας, μάλιστα, «έκλεψε» τις εντυπώσεις, όταν αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, ο οποίος περίμενε να υποδεχθεί τους Βρετανούς γαλαζοαίματους μαζί με την σύζυγό του Σοφί στο αεροδρόμιο της Βικτόρια.

Σήμερα, το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας άφησε τα δύο του παιδιά στην κυβερνητική κατοικία της Βικτόρια, όπου φιλοξενείται, και πέταξε με υδροπλάνο στο Βανκούβερ για μια σειρά επίσημων επισκέψεων.

Πρώτος σταθμός του Ουίλιαμ και της Κέιτ ήταν η φιλανθρωπική οργάνωση Sheway charity, η οποία φροντίζει για τις γυναίκες έγκυες ή όχι, που είναι εθισμένες σε ουσίες. Κατά την ξενάγηση του ζευγαριού στους χώρους της οργάνωσης, ο γιατρός Ron Abrahams αποκάλυψε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ότι η Sheway charity δημιουργήθηκε στο πρότυπο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Women’s Reproductive Maternity Service, που ίδρυσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1990 στη Γλασκώβη.

Κλείσιμο


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έδειξε να συγκινείται όταν άκουσε ότι η μητέρα του ήταν η έμπνευση για τον χώρο στον οποίο βρισκόταν και δήλωσε με αμηχανία: «Δεν το ήξερα, είναι καλό που το ακούω, το έχω γραμμένο στις σημειώσεις μου, έχω τεράστιο αρχείο με σημειώσεις και δεν έχω καταφέρει ακόμα να τις δω όλες».

Το ζευγάρι παρακολούθησε μαθήματα ραπτικής για μπλουζάκια που φορούν λούτρινα αρκουδάκια και η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε στις γυναίκες που συμμετείχαν ότι η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ αγαπά τα αρκουδάκια, Μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα χάρισε στην Κέιτ δύο αρκουδάκια για να τα δώσει στον πρίγκιπα Γεώργιο και στην πριγκίπισσα Σάρλοτ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης