Διεκόπη η παράσταση «Λυσιστράτη»: Το ατύχημα ηθοποιού επάνω στη σκηνή

Διεκόπη η παράσταση «Λυσιστράτη»: Το ατύχημα ηθοποιού επάνω στη σκηνή

Η Έλενα Τοπαλίδου έχασε την ισορροπία της στη σκηνή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην συνεχιστεί η παράσταση

Διεκόπη η παράσταση «Λυσιστράτη»: Το ατύχημα ηθοποιού επάνω στη σκηνή
Ένα ατύχημα είχε επάνω στη σκηνή η ηθοποιός Έλενα Τοπαλίδου, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Λυσιστράτη» που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής, στο θέατρο του άλσους της Νέας Σμύρνης. Η ηθοποιός και σύντροφος του Νίκου Κουρή, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η Έλενα Τοπαλίδου έχασε τις αισθήσεις της και η παράσταση διεκόπη.

Ο αντιδήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζαντουριάν μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για το ατύχημα της ηθοποιού.

«Πενήντα λεπτά πριν το τέλος της παράστασης, η κυρία Τοπαλίδου πάνω στο σκηνικό της Ακρόπολης γλίστρησε στο σκαλοπάτι και έπεσε. Έχασε τις αισθήσεις της φοβηθήκαμε πολύ. Ήταν βίαιη πτώση και μας τρόμαξε. Το κωμικοτραγικό στοιχείο είναι πως ο κόσμος θεώρησε πως το γεγονός ήταν σκηνοθετική παρέμβαση. Εκείνη τη στιγμή ο κύριος Χειλάκης ανέβηκε στη σκηνή, ανέβηκα κι εγώ και την πήγαμε στα χέρια στα καμαρίνια. Πονούσε πολύ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί η παράσταση, όμως ευτυχώς η κυρία. Τοπαλίδου είναι καλά και είναι σπίτι της»
, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης