MTV Video Music Awards: Ποιες διεκδικούν το βραβείο κακογουστιάς;

MTV Video Music Awards: Ποιες διεκδικούν το βραβείο κακογουστιάς;

Τα μουσικά βραβεία του MTV θύμισαν κάτι από... Halloween!

MTV Video Music Awards: Ποιες διεκδικούν το βραβείο κακογουστιάς;
Τα MTV Video Music Awards, πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ, στη Νέα Υόρκη και οι σταρ της παγκόσμιας μουσικής έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά.

Οι φαντασμαγορικές τουαλέτες, οι αποκαλυπτικές και εκκεντρικές δημιουργίες, με τις οποίες περπάτησαν οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Κλείσιμο
H Daily Mail, μία ημέρα μετά τα MTV VMAs, απονέμει τα  βραβεία της κακογουστιάς. Ποιες τα διεκδικούν;

Μία εμφάνιση που τα είχε όλα- φτερά, παγέτες, γούνα- πραγματοποίησε η Rita Ora, διεκδικώντας το βραβείο της πιο κακοντυμένης της βραδιάς.





Η Farrah Lynn Abraham που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι «16 and Pregnant», μεταμορφώθηκε σε σούπερ ηρωίδα.



Μία αλλόκοτη εμφάνιση πραγματοποίησε η τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός, Cassy. Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε με κίτρινη περούκα, γκρι σακάκι με χρυσά κουμπιά και λαμέ χρυσό παντελόνι. Κάτω από το σακάκι, επέλεξε να μην φορέσει απολύτως τίποτα, αφήνοντας σε κοινή θέα το πληθωρικό μπούστο της.



Τι να πει κανείς για τη σύντροφό του Αμερικανού τηλεοπτικού παραγωγού Nev Schulman; Η εγκυμονούσα Laura Perlongo, έριξε επάνω της μόνο ένα σακάκι, αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και το μπούστο της.



Η 87χρονη περσόνα, Baddie Winkle - το αληθινό της όνομα είναι  Ελεν Ρουθ Βαν Γουίκλ -απέκτησε χιλιάδες follower στο Instagram, όταν αποφάσισε να ντύνεται εκκεντρικά μετά τον θάνατο του συζύγου της. Στα χθεσινά βραβεία, φόρεσε ένα διάφανο κορμάκι κεντημένο με πολύχρωμες πέτρες.



H ηθοποιός Dascha Polanco επέλεξε για την περίσταση ένα σατέν μπλε τοπ που συνδύασε με τζιν με κεντήματα. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης