Συνταξιούχοι κάνουν βίντεο κλιπ το «Shake It Off» της Τέιλορ Σουίφτ

Συνταξιούχοι κάνουν βίντεο κλιπ το «Shake It Off» της Τέιλορ Σουίφτ

Το βίντεο έχει γίνει viral -«Το γεγονός ότι ζούμε σε ένα χωριό συνταξιούχων δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περνάμε καλά»

Συνταξιούχοι κάνουν βίντεο κλιπ το «Shake It Off» της Τέιλορ Σουίφτ
Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες του Διαδικτύου δείχνει μια ομάδα από ηλικιωμένους ανθρώπους να χορεύουν και τα δίνουν όλα με το Shake It της Τέιλορ Σουίφτ έγινε viral.

Οι 50 κάτοικοι από ένα χωριό της Νέας Ζηλανδίας -όλοι τους συναταξιούχοι- πέρασαν μια εβδομάδα για να μάθουν να τραγουδούν και να λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού. Το βίντεο είναι απολαυστικό και δείχνει άνδρες και γυναίκες να χορεύουν με την ψυχή τους. 

Ο μέσος όρος ηλικίας των πρωταγωνιστών του βίντεο είναι τα 82 έτη. «Το γεγονός ότι ζούμε σε ένα χωριό συνταξιούχων δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περνάμε καλά», λέει η 72χρονη Margaret Gregory και συνεχίζει: «Έχουμε ακόμα ζωή και ενέργεια. Νιώθω ότι τώρα είμαι καλύτερα από ότι όταν ήμουν πιο νέα γιατί έχω περισσότερο χρόνο να μου αφιερώσω».

To βίντεο γυρίστηκε από τα εγγόνια κάποιων ηλικιωμένων οι οποίοι έχουν αντιγράψει στο ακέραιο και με απόλυτη επιτυχία το βίντεο κλιπ της Σουίφτ. Δείτε τα δύο βίντεο και κάνετε τη σύγκριση...


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης