Ελευθερία Ρήγου: «Ήμουν ανορεξική, έγινα βουλιμική!»

Ελευθερία Ρήγου: «Ήμουν ανορεξική, έγινα βουλιμική!»

Η ηθοποιός μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, το διάστημα που έμεινε κλεισμένη στο σπίτι, τη βουλιμία και την απόφαση της να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της

Ελευθερία Ρήγου: «Ήμουν ανορεξική, έγινα βουλιμική!»
Η Ελευθερία Ρήγου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» όπου μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, το διάστημα που έμεινε κλεισμένη στο σπίτι, τη βουλιμία και την απόφαση της να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της. «Κάποια στιγμή φτάνεις σε τέτοιο σημείο αυτολύπησης και αυτοκαταστροφής που δεν αντέχεις άλλο να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι από τα 48 κιλά που ήταν, έφτασε να ζυγίζει 107 κιλά. «Άρχισα να κάθομαι στο κρεβάτι και να βλέπω τηλεόραση. Δεν επικοινωνούσα με κανέναν, ούτε με τον γιο μου. Άρχισα να τρώω..Ήμουν ανορεξική, έγινα βουλιμική! »,
τόνισε η Ελευθερία Ρήγου.

Ο γιος της πώς αντέδρασε;
Κλείσιμο
«Το παιδί μου εξερράγη. Μου είπε: ''Δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω άλλο'' και έβαλε τα κλάματα. ''Πρέπει να αλλάξεις, δεν ξέρω τι θα κάνεις, εγώ δεν σε αντέχω άλλο. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση, να κλείνεσαι στο δωμάτιο σου, να τρως σαν γουρούνι, να μην ενδιαφέρεσαι για τίποτα, δεν ενδιαφέρεσαι για μένα''», είπε η ηθοποιός.

Όσο για την απόφαση της να χάσει κιλά και να επιστρέψει στους ρυθμούς της, είπε: «Πήρα ανάποδες. Είπα στον εαυτό μου: ''Κάτσε ρε συ. Τι είσαι; Πού τον έχεις τον εαυτό σου; Στα σκουπίδια;''».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης