Το «Game of Thrones» τώρα και σε... πορνό εκδοχή

Το «Game of Thrones» τώρα και σε... πορνό εκδοχή

Στη σειρά-παρωδία πρωταγωνιστούν πληθωρικές καλλονές, μαχητές και μεταξύ άλλων, ο... Τζον Σνόου -ή Τζον Ντο, όπως αποκαλείται στη σειρά

Το «Game of Thrones» τώρα και σε... πορνό εκδοχή
Θεωρείται η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών και από το 2011, όταν και ξεκίνησε, μετρά εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Τα στοιχεία αυτά φαίνεται ότι επεξεργάστηκαν και οι παραγωγοί του «Kings of Storm ΧΧΧ», οι οποίοι αποφάσισαν να γυρίσουν την πορνό... εκδοχή του «Game of Thrones», μια σειρά-παρωδία τεσσάρων επεισοδίων στην οποία πρωταγωνιστούν πληθωρικές καλλονές, μαχητές και μεταξύ άλλων, ο... Τζον Σνόου -ή Τζον Ντο, όπως αποκαλείται στη σειρά.



Σύμφωνα με το Vanity Fair, πάντως, το ενδιαφέρον στοιχείο στο «Storm of Kings XXX» -την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει το Brazzers- είναι το γεγονός ότι δέκα λεπτά από το κάθε επεισόδιο -συνολικής διάρκειας 35 με 40 λεπτών- είναι αφιερωμένο στο GOT και «ακολουθεί» το σενάριο της δημοφιλούς σειράς, ενώ από την πορνό-παρωδία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δράκοι της Καλίσι.

Και αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι συμβαίνει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ότι τα πράγματα είναι λίγο περισσότερο βίαια απ' ότι στο «Game of thrones».

Σε αυτό, ο Τζον Ντο αποκεφαλίζει ένα μέλος της βασιλικής φρουράς και στη συνέχεια ένας χαρακτήρας που θυμίζει τον βασιλιά Τζόφρι Μπαράθιον εξαναγκάζει μια κοπέλα, η οποία υποδύται την Σάνσα Σταρκ, να τον κοιτά ενώ εκείνος κάνει σεξ με τις υπηρέτριες του, προτού σκοτώσει μπροστά στα μάτια της ολόκληρη την οικογένειά της!

Κλείσιμο


Το «Storm of Kings» γυρίστηκε στο Χέρεφορντ της Βρετανίας και οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη σειρά είναι Βρετανοί. Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή η οποία υποδύεται την Ντενέρις Ταργκάριεν δεν είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο και αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι ο μόνος χαρακτήρας στη σειρά που έχει δύο ολόκληρες ερωτικές σκηνές στα συνολικά τέσσερα επεισόδια.


Αξίζει να σημειθεί, πάντως, ότι όπως και στη περίπτωση του GOT, έτσι και το budget για το «Kings of Storm ΧΧΧ» ήταν ιδιαίτερα υψηλό αφού σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τα 100.000 δολάρια!



Δείτε το τρέιλερ της σειράς 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης