Ocean Victory: Στην Μύκονο η πιο χλιδάτη επταώροφη θαλαμηγός

Ocean Victory: Στην Μύκονο η πιο χλιδάτη επταώροφη θαλαμηγός

Επιβλητική και λαμπερή, η πολυτελής θαλαμηγός «Ocean Victory» του Ρώσου μεγιστάνα Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου ξεπερνά τα 3.5 δισεκατομμύρια, κατέπλευσε στην Μύκονο

Ocean Victory: Στην Μύκονο η πιο χλιδάτη επταώροφη θαλαμηγός
Επιβλητική και λαμπερή είναι η πολυτελής θαλαμηγός «Ocean Victory» του Ρώσου μεγιστάνα Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου ξεπερνά τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, η οποία κατέπλευσε στην Μύκονο.

O Viktor Rashnikov
Κλείσιμο

 
Το πλωτό «παλάτι»- το ένατο ακριβότερο στον κόσμο- που μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα και 50 μέλη πληρώματος, πριν αγκυροβολήσει στο νησί των Ανέμων, είχε βρεθεί στην Ρόδο και στην Πάρο. Η Πάρος άλλωστε, είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του Ρώσου μεγιστάνα, στο Αιγαίο.

Το εστιατόριο Barbarossa στη Νάουσα Πάρου


Χθες, ο Rashnikov απόλαυσε ένα γεύμα στο εστιατόριο Barbarossa στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας. Μάλιστα, ο Ρώσος μεγιστάνας που δραστηριοποιείται στο χώρο των μετάλλων και της μεταλουργίας, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το φαγητό που έστειλε δυο από τους σεφ του σκάφους του να ζητήσουν πέντε συνταγές από τον σεφ του Barbarossa, Ιωσήφ Συκιανάκη.

Το ίδιο βράδυ, ο Rahnikov δείπνησε στο «δίδυμο» εστιατόριο του Barbarossa, το sushi restaurant Koo. Το Κοο που ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος και που είναι το μοναδικό αμιγώς sushi της Πάρου, είναι στελεχωμένο με 3 σεφ από τα εστιατόρια του Λονδίνου Shaka No Hana by Hakasan και από το πετυχημένο αθηναικό Freud Oriental.

«Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας sushi σε προσιτές τιμές», λέει ο σεφ Συκιανάκης αναφερόμενος στο νέο sushi restaurant.

Το γιώτ Ocean Victory




Το γιώτ του Ocean Victory με μήκος 140 μέτρα, έχει 6 πισίνες, επτά ορόφους, σπα 300 τετραγωνικών μέτρων.

Ναυπηγήθηκε το 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri της Ιταλίας και φιγουράρει στην λίστα με τα 10 μεγαλύτερα γιωτ του κόσμου. Το μήκος της πολυτελούς θαλαμηγού είναι 41 μέτρα και το πλάτος της 5,56 μέτρα, ενώ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει επτά καταστρώματα, 13 καμπίνες, ελικοδρόμιο, έξι πισίνες, κινηματογράφο, γυμναστήριο, club, τζακούζι, σαλόνι ομορφιάς, ανελκυστήρα, μπάρμπεκιου, δωμάτιο παρατήρησης του βυθού, γκαράζ φύλαξης ταχύπλοου μήκους 14 μέτρων και σύστημα σταθεροποίησης πλεύσης, ώστε να εξασφαλίζει την ακόμα μεγαλύτερη άνεση των τυχερών επιβατών, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης