Η Rihanna βοήθησε gay θαυμαστή της να... απελευθερωθεί!

Η Rihanna βοήθησε gay θαυμαστή της να... απελευθερωθεί!

«Πως θα μπορούσα να σε ξεχάσω. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Είναι χαρούμενη που είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου», έγραψε η τραγουδίστρια στον θαυμαστή της 

Η Rihanna βοήθησε gay θαυμαστή της να... απελευθερωθεί!
Η Rihanna πρόσφατα βοήθησε gay θαυμαστή της να ξεπεράσει τους φόβους τους. Ο θαυμαστής που για ευνόητους λόγους θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του στράφηκε στη διάσημη τραγουδίστρια ζητώντας τη βοήθειά της. Ο θαυμαστής -που είναι μαύρος- φοβόταν να μιλήσει στην οικογένεια και τους φίλους γιατί σκεφτόταν την αντίδρασή τους.

Ο θαυμαστής της έστειλε μήνυμα και εκείνη σε ρόλο ψυχολόγου έσπευσε να του συμπαρασταθεί και να τον εμψυχώσει.

Κλείσιμο




Η απάντηση της Rihanna
«Μωρό μου είναι φυσικό να φοβάσαι, αλλά είναι πιο σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου. δεν έχεις άλλη επιλογή. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Είσαι αυτός που είσαι όσο σκληρό και αν φαίνεται. Πρέπει να είσαι ελεύθερος. Η οικογένειά σου μπορεί να μην καταλάβει αλλά ευτυχώς ζεις σε μια κοινωνία που καταλαβαίνει. Θα σε υποστηρίξουμε».
Ο θαυμαστής της είπε ότι μετά την στήριξή της βρήκε το... κουράγιο και ανοίχτηκε σε φίλο του. «Το είπα σε ένα φίλο μου. Νιώθω τόσο καλά RiRi χάρη σε σένα. Ευχαριστώ».

Rihanna: Πώς αντέδρασε;



Θαυμαστής: Μου είπε πως είναι χαρούμενος για μένα

Rihanna: Χαίρομαι

Θαυμαστής: Σ' αγαπώ!





Η επικοινωνία τους συνεχίστηκε με την Rihanna να λέει στον θαυμαστή της ότι είναι υπερήφανη για αυτόν. Εκείνος της ζήτησε να μην τον ξεχάσει ενώ παράλληλα της είπε ότι χωρίς αυτή δεν θα έβρισκε το θάρρος και το κουράγιο να... αποκαλυφθεί.
«Πως θα μπορούσα να σε ξεχάσω. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Είναι χαρούμενη που είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου. Το να είσαι ο εαυτός σου είναι ο μόνος τρόπος», του έγραψε η Rihanna.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης