Λεό Πατίτσας - Μαριέττα Χρουσαλά: Από το «Αβέρωφ» στο Μαϊάμι

Λεό Πατίτσας - Μαριέττα Χρουσαλά: Από το «Αβέρωφ» στο Μαϊάμι

Τριήμερο πάρτυ στην πολυτελή βίλα by the sea που αγόρασαν για να γιορτάσoυν με φίλους τα γενέθλιά τους - Τα πηγαδάκια στο barbeque, τα σχόλια του αδερφού της και η κρουαζιέρα για τους 50 καλεσμένους

Λεό Πατίτσας - Μαριέττα Χρουσαλά: Από το «Αβέρωφ» στο Μαϊάμι
Eχουν περάσει περίπου έξι χρόνια από το αλήστου μνήμης πάρτυ στο θωρηκτό «Αβέρωφ», εκεί όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με μοντέλα να κρέμονται από τα κανόνια του φορώντας προκλητικά σούπερ μίνι.

Ο Λεό Πατίτσας και η σύζυγός του Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκαν στη δίνη ενός κυκλώνα δημοσιευμάτων, μη μπορώντας ουσιαστικά να εξηγήσουν τα όσα έλαβαν χώρα πάνω στο ιστορικό θωρηκτό.

Κλείσιμο
Τα χρόνια πέρασαν, οι μνήμες από εκείνο το βράδυ του Ιούνη έγιναν θολές, το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά και τους τελευταίους επτά μήνες μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, αφού από το περασμένο φθινόπωρο απέκτησε ένα νέο σπίτι στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι.



Μια πόλη την οποία αγαπούν ουκ ολίγοι Ελληνες ισχυροί του χρήματος και όπου ο Λεό Πατίτσας και η σύζυγός του γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά τους.

Οι καλεσμένοι τους, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους 50, είχαν λάβει τουλάχιστον έναν μήνα νωρίτερα την πρόσκληση του ζεύγους για το τριήμερο πάρτυ στο Μαϊάμι.

Επρόκειτο για μια όμορφη καρτ ποστάλ με μια εικόνα χαρακτηριστική της αμερικανικής μεγαλούπολης: μια συστάδα από φοίνικες με φόντο το ηλιοβασίλεμα που έβαφε πορτοκαλί τη θάλασσα. Το πρώτο πάρτυ ήταν προγραμματισμένο για τις 11 Μαρτίου το μεσημέρι, είχε τον χαρακτήρα barbeque και δόθηκε στους εξωτερικούς χώρους της εντυπωσιακής κατοικίας του ζευγαριού, η οποία βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες λεωφόρους της πόλης.



Το ζεύγος Πατίτσα - Χρουσαλά σέρνει τον χορό στο κατάστρωμα του ιστορικού πλοίου


Με φόντο την εντυπωσιακή πισίνα, πάνω από την οποία δεσπόζει ένα από τα μπαλκόνια της κατοικίας, οι καλεσμένοι προσήλθαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Στα τραπέζια, εκτός από το όνομά τους, υπήρχε και μια οδηγία που αφορούσε τη λήψη φωτογραφιών και έλεγε: «Σας ευχαριστούμε που δεν μοιράζεστε και δεν ανεβάζετε φωτογραφίες στα social media».

Επρόκειτο ουσιαστικά για μια παραίνεση του ζεύγους προς τους προσκεκλημένους του να μην απαθανατίσουν στιγμιότυπα από το τριήμερο πάρτυ για τον κοινό εορτασμό των γενεθλίων τους ή, σε περίπτωση που το κάνουν, να μην τις δημοσιοποιήσουν. Οπως σχολίασε κατόπιν εορτής καλεσμένος σε φίλους του, «ακόμη δεν έχουν ξεχάσει το πάρτυ στο “Αβέρωφ” και τα όσα ακολούθησαν τις επόμενες εβδομάδες». Το barbeque κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς με φίλους και συγγενείς του ζευγαριού να απολαμβάνουν μπέργκερ και ζουμερά steaks μαζί με δροσερές σαλάτες, ενώ δεν ήταν λίγοι -οι περισσότεροι άνδρες- εκείνοι που συνδύασαν το φαγητό τους με παγωμένη μπίρα, αφήνοντας τις κυρίες να τιμήσουν το παγωμένο λευκό κρασί.

Ξεχώριζε φυσικά με την παρουσία της η κυρία Μαριγώ Πατίτσα-Λεμού, η οποία είχε γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία σχετικά με όσα ακολούθησαν το πάρτυ στο «Αβέρωφ».



Χαμογελαστή, η Μαριέττα Χρουσαλά παρακολουθεί έναν αγώνα 



Η κρουαζιέρα, το δείπνο και το brunch
Την επομένη οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα για να απολαύσουν μια μίνι κρουαζιέρα αρχικά και το γενέθλιο δείπνο στη συνέχεια, με τον Λεό Πατίτσα και τη σύζυγό του να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Καλεσμένος περιγράφει ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, όπου ο Λεό Πατίτσας εμφανίστηκε στο μπαλκόνι που δεσπόζει πάνω από την εντυπωσιακή πισίνα για να ευχαριστήσει όλους τους προσκεκλημένους έχοντας δίπλα του τη Μαριέττα, σε μια σκηνή που θύμιζε απόσπασμα από το αριστούργημα του Τομ Γουλφ «Η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας». Από τον τριήμερο εορτασμό δεν θα μπορούσε να λείψει και ο αδερφός της Μαριέττας Χρουσαλά, Θανάσης, ο οποίος βλέποντας μια θηριώδη θαλαμηγό να περνά από πολύ κοντά -η κατοικία, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, είναι κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα και διαθέτει μάλιστα ιδιωτική προβλήτα- αναγνώρισε ότι επρόκειτο για το «Rising Sun» του ιδιοκτήτη της Oracle, Λάρι Ελισον!



Το προσκλητήριο για το τριήμερο glamorous κάλεσμα του ζευγαριού

Το ανέφερε μάλιστα σε μια συντροφιά καλεσμένων που μάλλον δεν έδωσε την απαιτούμενη σημασία στην οξυδέρκειά του και τα αντανακλαστικά του σε ό,τι έχει να κάνει με τα γιοτ. Το τριήμερο έκλεισε με ένα pool party όχι στην κατοικία του ζεύγους, αλλά στο σικ ξενοδοχείο «W», όπου το ζευγάρι ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους καλεσμένους του.

Η μετακόμιση του ζεύγους στην Αμερική δεν είναι, πάντως, οριστική, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιστρέφουν στην Ελλάδα, όπως συνέβη αυτές τις ημέρες, όπου η Μαριέττα Χρουσαλά εθεάθη μαζί με την κόρη της Μάργκω να απολαμβάνει μια βόλτα στα νότια προάστια αφήνοντας για λίγο πίσω της τους φοίνικες της Ocean Drive και της South Beach.



Απολαμβάνοντας τη συγκλονιστική θέα από αέρος με φόντο το Μαϊάμι





Η Μαριέττα Χρουσαλά-Πατίτσα επιδεικνύει τις ικανότητές της στο ψήσιμο





Δοκιμές dress code για το πάρτυ γενεθλίων




Με τροπική διάθεση λόγω Μαϊάμι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης