Τζώνη Καλημέρης: Θέλω και ο Κωστόπουλος και ο Αρναούτογλου να πάνε καλά

Τζώνη Καλημέρης: Θέλω και ο Κωστόπουλος και ο Αρναούτογλου να πάνε καλά

Ο εντεταλμένος σύμβουλος τηλεοπτικού περιεχομένου στον Όμιλο ΑΝΤ1, μίλησε για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου που θα κάνει πρεμιέρα «απέναντι» από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τις φήμες που θέλουν να κόβεται το «This is Spata Live» και το γύρισμα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για το κανάλι του Αμαρουσίου

Τζώνη Καλημέρης: Θέλω και ο Κωστόπουλος και ο Αρναούτογλου να πάνε καλά
Ο Τζώνη Καλημέρης, έδωσε το παρών στο party που πραγματοποίηθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΝΤ1, όπου μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νού» για το τηλεοπτικό τοπίο.

«Πέτρος Κωστόπουλος απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»,
του είπε η Σάσα Σταμάτη. «Θα ήθελα να πάνε και οι δύο καλά!», απάντησε ο Τζώνη Καλημέρης.

Για την αλλαγή της παρουσιάστριας στο JOY, είπε: «Η Δούκισσα είχε μία συμφωνία με τον χορηγό της εκπομπής η οποία τελείωσε τον Δεκέμβριο και τελείωσε και ο κύκλος της. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το JOY αλλάζει στα μέσα της χρονιάς παρουσιαστή».

Κλείσιμο
Για την εκπομπή που παρουσιάζουν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς «Πρωινό Σου Κου», τόνισε: «Περάσαμε μία εποχή να βρουν τη χημεία τους, αλλά τώρα πάνε καλά. Είναι η πρώτη εκπομπή με διαφορά το Σαββατοκύριακο»

Θα συνεχίσει το «This is Spata Live»; «Το αν θα συνεχίσει ή όχι, είναι συνδυασμός παραγόντων. Να πω κάτι προσωπικό, έχω αδυναμία σε αυτή την εκπομπή. Μου αρέσει. Την παρακολουθώ», είπε.

Ετοιμάζεται για τα καλλιστεία κάποια επετειακή εκπομπή; «Ναι! Μία σειρά αφιερωμάτων»

«Έκανε και η Ελένη Μενεγάκη, ένα γύρισμα έτσι δεν είναι;», τον ρώτησε η Σάσα Σταμάτη. «Ναι όπως μου είπε και η ίδια, ήταν ο μόνος λόγος που θα μιλούσε σε μία άλλη εκπομπή», απάντησε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης