Ο Τομ Χανκς βρήκε την ταυτότητα φοιτήτριας και την αναζητεί μέσω... twitter!

Ο Τομ Χανκς βρήκε την ταυτότητα φοιτήτριας και την αναζητεί μέσω... twitter!

Ο διάσημος ηθοποιός ευελπιστεί ότι κάποιος φίλος ή γνωστός της Λορέν θα βρίσκεται στη λίστα των ακολούθων του και θα ενημερώσει τη φοιτήτρια για την απώλειά της

Ο Τομ Χανκς βρήκε την ταυτότητα φοιτήτριας και την αναζητεί μέσω... twitter!
Πόσες πιθανότητες έχει ένας απλός άνθρωπος, μία απλή φοιτήτρια, να την αναζητά εναγωνίως ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς στον κόσμο και να μην τη βρίσκει; Και όμως, συμβαίνει! Ο Τομ Χανκς βρήκε τη φοιτητική ταυτότητα μίας κοπέλας σε πάρκο και, αφού προσπάθησε με διάφορους τρόπους να έρθει σε επικοινωνία μαζί της και δεν τα κατάφερε, θεώρησε σκόπιμο να βγάλει... αγγελία στο twitter!

«Λορέν, βρήκα τη φοιτητική σου ταυτότητα στο πάρκο. Αν τη χρειάζεσαι ακόμη, το γραφείο μου θα σου τη δώσει. Hanx», ήταν το μήνυμα που έβγαλε στο twitter ο αστέρας του Χόλιγουντ. Η ταυτότητα έχει εκδοθεί από το Fordham University της Νέας Υόρκης.

Κλείσιμο
Ο Τομ Χανκς ευελπιστεί ότι κάποιος φίλος ή γνωστός της Λορέν θα βρίσκεται στη λίστα των ακολούθων του και θα ενημερώσει τη φοιτήτρια για την απώλειά της. Ο γνωστός ηθοποιός είναι ευαισθητοποιημένος στο θέμα των απωλειών αντικειμένων, καθώς τον Μάρτιο είχε χάσει την πιστωτική του κάρτα, την οποία βρήκε ένας άγνωστος και του την παρέδωσε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης