Τζόνι Ντεπ: Κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση των σκυλιών του!

Τζόνι Ντεπ: Κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση των σκυλιών του!

Αν η υπόθεση της παράνομης μεταφοράς των δύο σκυλιών του στην Αυστραλία, φτάσει στα δικαστήρια, ο 51χρονος ηθοποιός κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκιση ενώ ενδέχεται να πληρώσει πρόστιμο ύψους έως 243.200 ευρώ- Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, επέστρεψε στις Η.Π.Α


Τζόνι Ντεπ: Κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση των σκυλιών του!
Δεν έχει τέλος η περιπέτεια του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος πρόσφατα μετέφερε παράνομα στην Αυστραλία τους δύο σκύλους του, για να τους έχει συντροφιά στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Παραμύθια"».



Ο χολιγουντιανός σταρ, αγνοώντας τους σκληρούς νόμους της χώρας που θέλουν τα ζώα τα οποία μπαίνουν στη χώρα να ελέγχονται ιατρικά, πήρε τα δυο τεριέ του, Πίστολ και τον Μπου, στο ιδιωτικό του τζετ και χωρίς να τα δηλώσει στις αρχές ταξίδεψε μαζί τους στην Αυστραλία. Οι αρχές της χώρας απείλησαν ότι τα σκυλιά θα θανατώνονταν αν δεν επέστρεφαν στις ΗΠΑ μέσα σε δύο 24ωρα, όπως και τελικά έγινε.

Κλείσιμο


Η υπόθεση όμως δεν έληξε για τον Ντεπ.  Η επιτροπή της αυστραλιανής Γερουσίας ανακοίνωσε ότι αν υπόθεση της παράνομης μεταφοράς των ζώων φθάσει στα δικαστήρια, ο Ντεπ κινδυνεύει με ποινή έως και δεκαετούς κάθειρξης. Ενδέχεται επίσης να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο μέχρι και 243.200 ευρώ. Τέλος, με έως και δύο χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο πιλότος του ιδιωτικού αεροσκάφους του ηθοποιού για τον ρόλο του στην υπόθεση. Οι αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν "πολύ σοβαρή" την υπόθεση.



Και ενώ η κατηγορία εκκρεμεί εις βάρος του, ο χολιγουντιανός σταρ χτες, Δευτέρα 25 Μαΐου, πήρε το ιδιωτικό του αεροσκάφος και επέστρεψε στις Η.Π.Α. Ο φωτογραφικός φακός απαθάνατισε τον 51χρονο ηθοποιό και τη σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, τη στιγμή που προσγειώθηκαν στο αμερικανικό έδαφος. Ο Ντεπ έμοιαζε ιδιαίτερα χαλαρός και μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να χασμουριέται! Σύμφωνα με την Daily Mail, o χολιγουντιανός σταρ επέστρεψε στις Η.Π.Α για να γιορτάσει τα 16α γενέθλια της κόρης του, Lily Rose που έχει αποκτήσει με την Vanessa Paradis.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης