Εχει ξοδέψει 150.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στην Kim Kardashian

Εχει ξοδέψει 150.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στην Kim Kardashian

Η εμμονή του 23χρονου Jordan James Parke να μοιάσει στην τηλερσόνα τον έχει μετατρέψει σε τέρας

Εχει ξοδέψει 150.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στην Kim Kardashian
Κάθε βδομάδα είναι εξώφυλλο σε περιοδικά, έχει το δικό της ριάλιτι σόου και έχει εκατομμύρια δολάρια σε τραπεζικούς λογαριασμούς, οπότε είναι απόλυτα φυσικό κάποιος να θέλει να της μοιάσει.

Ο λόγος για την Kim Kardashian και έναν φαν της ο οποίος είναι τρελός και παλαβός μαζί της. Ο 23χρονος Jordan James Parke έχει ξοδέψει περισσότερα από 150.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην διάσημη τηλεπερσόνα.

Εχει φουσκώσει τα χείλη του, τα μάγουλά του, έχει κάνει μόνιμο τατουάζ στα φρύδια και έχει κάνει αποτρίχωση με λέιζερ στα μαλλιά της κεφαλής. Πάντως ο Jordan όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ουδεμία σχέση έχει με την Kim και το αποτέλεσμα δεν τον δικαιώνει.

Τι λέει όμως ο ίδιος για όλη αυτή την αλλαγή; Ο Jordan μιλώντας στην εφημερίδα Sun είπε πως «ερωτεύτηκε» την Kim από το ριάλιτι. «Αγαπώ τα πάντα πάνω της, είναι η πιο υπέροχη γυναίκα στον κόσμο. Το δέρμα της είναι τέλειο, τα μαλλιά της, τα πάντα».

Ο Jordan όπως ο ίδιος παραδέχτηκε έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 επεμβάσεις και όπως λέει θα συνεχίσει μέχρι να φτάσει στο τέλειο αποτέλεσμα.
Κλείσιμο

Οσον αφορά στα σχόλια που κάνουν όσοι τον βλέπουν ο ίδιος δεν δείχνει να πτοείται. «Οταν με βλέπουν γελούν και μου λένε πως μοιάζω ψεύτικος και πλαστικός. Τι νομίζουν ότι θέλω να μοιάζω φυσικός; Οχι βέβαια ειδάλλως θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω».


O Jordan σε μικρή ηλικία και πριν του μπουν οι ιδέες για τις πλαστικές επεμβάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης